Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rychtář (56) je v ohrození života! Kuje sa naňho pekelný plán
Zdielať na

Rychtář (56) je v ohrození života! Kuje sa naňho pekelný plán

Medializácia vdovca Josefa Rychtářa (56) pokračuje. Momentálne obýva vilu po Ivete Bartošovej (†48) pár podivných postavičiek. Kto sa tam zdržiava? Pýta sa český denník Aha!

"Idem pomstiť smrť pani Ivety Bartošovej," stálo v sms správe, ktorú poslal fanatický fanúšik, píše český denník Aha!. V tom čase sa Petr Veselý etabloval ako pomätený človek parazitujúci na smrti speváčky. "Obaja ste vrahovia! Si psychopat!," vrieskal Veselý na Macuru a Rychtářa, ktorý zo strachu utiekol do bezpečia domu.

Obývajú Ivetin dom

Nasledovala päťdesiattisícová ponuka (viac ako 1 800 eur) vo forme odmeny tomu, kto pomôže Rychtářa usvedčiť. Po tom začal Veselý rozpredávať majetok, aby mohol odkúpiť speváčkin dom. Chcel sa doň ho nasťahovať.

Plán mu zatiaľ aj vychádza. Vo vile svojej modly trávi čas a snová nebezpečné plány. Lenže to vyzerá, že človek, ktorý si prial byť pripútaný v psychiatrickej liečebni na rovnaké lôžko ako Iveta, nemá od toho ďaleko. Cieľ si vytýčil už na začiatku - chce pomstiť Ivetu!

Zmanipuloval aj Rychtářa

Zaujímavým spôsobom zmanipuloval aj Rychtářa, keď sa stal prakticky jeho pravou rukou v komunikácii s rivalmi a médiami. Dokonca sa vyhrážal aj grófovi Domenicovi Martuccimu (37).

Napísal mu výstižnú sms: "Vieš, čo je to P+P=P? Keď na to prídeš, daj vedieť, ale buď radšej v Taliansku. Predsa len bývam neďaleko a mohli by sme sa náhodou stretnúť. Neviem, či by si toto zrovna chcel." Martucci sa na jeho adresu vyjadril. "Je to človek, ktorý sa chce za každú cenu zviditeľniť."

Vzťah k mŕtvej

Veselý sa vo svojich agresívnych odkazoch netají tým, že je to práve on, kto rozhoduje o tom, s kým bude Rychtář hovoriť. Nech už nahovoril vdovcovi čokoľvek, je to iste nebezpečné a pomstychtivé indivíduum, ktorá má teraz nad Rychtářom moc.

Čiste hypoteticky, ak by sa rozhodol zbaviť Rychtářa raz a navždy, má jedinečnú príležitosť. Obaja muži majú toho dosť spoločného. Dokonca aj nezdravý vzťah k mŕtvej. Je teda len otázka času, kedy môže dôjsť k ďalšiemu nešťastiu.

Kde je pravda? Skutočne Rychtář klame? Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie