Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šialená hádka pred Bartošovej domom! Macura (39) sa hádal s fanúšikom
Zdielať na

Šialená hádka pred Bartošovej domom! Macura (39) sa hádal s fanúšikom

Pred domom zosnulej speváčky bolo v pondelok dusno! Zasahovať musela polícia. Pred dom prišiel šialený fanúšik, ktorý si počkal na príchod Bartošovej exmilenca Zdeňka Macuru. Inokedy rytier Macura bol však taký vydesený, že sa bežal pred fanúšikom schovať, píše český portál Blesk.cz

Striedali sa policajné hliadky

V pondelok popoludní bolo pred domom Ivety Bartošovej (†48) naozaj rušno. Najskôr dorazil za vdovcom Josefom Rychtářom jeho starší syn Josef, ktorý prišiel v doprovode rodinného známeho. Spolu vošli do domu, píše český portál Blesk.cz.

Vzápätí dorazila pred dom skupina policajtov, ktorí taktiež vošli do domu. Spolu s vdovcom, jeho synom a rodinným známym v dobe pár minút pobudli.

Josef Rychtář po chvíli dom opustil, nasadol spolu so svojím synom do auta a odišli na smer Říčany. Vrátil sa asi o hodinu.

Vošiel autom do dvora domu a zavrel bránu. O pár minút neskôr vyšiel Rychtář, odetý celý v čiernom, von a na vstupnú bránu vyvesil parte.

Na parte je uvedené, že posledná rozlúčka so speváčkou bude neverejná a bez prítomnosti médií.

Ako ho zbadal Ivetin fanúšik, rozbehol sa k vdovcovi. Preto musela prísť na miesto ďalšia hliadka. Fanúšik totiž zo smrti speváčky viní ako Josefa Rychtářa, tak Zdeňka Macuru.

Fanúšik si servítku pred ústa nedával! Pre domom speváčky kričal a vyčítal Macurovi, že vzal Ivetu do Talianska. Macura sa to dopočul, okamžite sadol spolu so svojou priateľkou do auta a prišiel na miesto.

Hneď ako nahnevaný a zdrvený fanúšik uvidel Macuru, spustil paľbu urážok a začal sa mu aj vyhrážať. Keďže sa situácia stupňovala a k bitke nechýbalo veľa, zasiahla polícia, ktorá ich rozdelila.

Následne sa Macura aj s priateľkou schoval za dodávku prítomnej televíznej stanice a fanúšika odstrihli policajti, ktorí vytvorili zábranu vlastnými telami. Po niekoľkých minútach kriku a nadávok, keď fanúšik videl, že Macura sa zbabelo schováva a nechce vyjsť, sa zbalil a odišiel.

Pozrite si reportáž priamo z miesta:

Vlna nenávisti

Minulý týždeň vo štvrtok sa stal vdovec Josef Rychtář obeťou útoku neznámeho fanúšika svojej mŕtvej manželky.

"Áno, je to pravda. Je to kvôli tomu, že niektorí ľudia v médiach tvrdia, že som vrah," citoval Rychtáře portál TN.cz.

Incident sa odohral v Uhřiněvsi pred domom, kde žil s manželkou. Rychtář mal údajne skončiť v nemocnici.

Nie je to ale prvá bitka, do ktorej bol Rychtář počas posledných dní zapojený. Už v stredu sa pobil so Zdeňkom Macurom, obdivovateľom svojej manželky.

Dôvodom bol odkaz, ktorý vyvesil Macura na dvere speváčkinho domu. Stálo na ňom, že Rychtář je vrah. To vdovca rozčúlilo a strhla sa bitka. 

Predchádzajúcu bitku Macuru s Rychtářom (30.4.2014) si môžete pozrieť v priloženom videu:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie