Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bartošovej (†48) pohreb sa blíži. Prípravy vrcholia
Zdielať na

Bartošovej (†48) pohreb sa blíži. Prípravy vrcholia

Pohreb Ivety Bartošovej sa blíži. Podľa informácií budú pozostatky jednej z najpopulárnejších speváčok 80-tych a 90-tych rokov pochované v pondelok popoludní na Olšanskom cintoríne v Prahe.

Strážili hviezdy

Novinári ani fotografi nebudú mať prístup na obrad. Agentúra, ktorá dostala pohreb na starosť, bude strážiť aj prípadných bitkárov. Spoločnosť má skúsenosti s popovou hviezdou Madonnou či zosnulým kráľom Michaelom Jacksonom.

"Podľa majiteľa bezpečnostnej agentúry Zdenka Záhradníka prebehne obrad v pokoji. Pripravíme ho, ale všetko je v rukách pána Rychtářa," upresnil.

Poškodený hrob

Josef Rychtář ustúpil najbližším. Tí požadovali súkromný pohreb. Vdovec chcel pozvať verejnosť. Bartošová napokon nebude pochovaná v rodnej obci ale v Prahe.

Nenávisť voči Rychtářovi neustále rastie. Neznámy vandal poškodil hrob jeho rodičov, kde plánoval uložiť aj telo svojej manželky. Polícia preveruje prípad zneuctenia posledného odpočinku.

Rychtář vyvesil parte na dome v Uhříněvsi, pozrite si reportáž:

Vysoká životná poistka

Medzi hlavných podozrivých patrí Zdeněk Macura. Na náhrobku sa objavil nápis o tom, že Rychtář je vrah. Nedávno mu rozzúrený Macura na bránu domu pripevnil odkaz s podobným textom.

Bartošová, ktorá spáchala pred dvanástimi dňami samovraždu, pred časom  uzavrela vysokú životnú poistku. Speváčka si svoj život cenila na 3,5 milióna českých korún (približne 128-tisíc eur).

Súvisiace články

Najčítanejšie