Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bartošovej (†48) dom v obliehaní, bulvár sa prehrabáva v odpadkoch
Zdielať na

Bartošovej (†48) dom v obliehaní, bulvár sa prehrabáva v odpadkoch

V prípade smrti Ivety Bartošovej rekonštruuje polícia sled nešťastných udalostí. V piatok sa kriminalisti vydali na miesto, kde si speváčka siahla na život. Okrem Josefa Rychtářa vypočúvajú jeho syna i sestru.

Nadávky aj podpora

Josef Rychtář sa denne zúčastňuje policajných výsluchov. Vyšetrovateľov zaujíma aj jeho sestra a syn. V piatok boli vypočutí. Policajti si z vily odniesli zopár vecí na preskúmanie. Doteraz nebol nikto zo smrti speváčky obvinený.

Ivetin dom pravidelne obliehajú fanúšikovia a zvedavci. Jedni na Josefa nadávajú, iní ho podporujú. Fanúšička Ema prišla zo severnej Moravy. Rychtář ju po vytrvalom zvonení pustil do domu.

Túžba po získaní akýchkoľvek informácií došla tak ďaleko, že sa novinári prehrabávajú v odpadkoch. Podarilo sa im nájsť niekoľko Ivetiných fotografií, ktorých sa zbavil manžel nebohej speváčky. Fanúšikovia speváčky mu nevedia prísť na meno.

Neobľúbený

Josef Rychtář žil v Říčanoch. Bývalí susedia o ňom nechcú vôbec hovoriť. Ako keby sa ho báli, píše portál tn.cz. "Ľudia ho tu nemajú radi. Mám s tým človekom zlé skúsenosti a nechcem o ňom hovoriť," vyjadrila sa miestna obyvateľka. Do domu v Uhřínevsi Ivete nainštaloval bezpečnostný systém. Odvtedy jej bol stále na blízku.

Pred rokom 1989 pracoval v miestnom Kovošrote a sám povedal, že za rozkrádanie majetku v socialistickom vlastníctve si aj posedel. Neskôr sa pridal k mestskej polícii. Tam sa dlho neohrial.

Podrobnosti o vyšetrovaní si môžete pozrieť v priloženej reportáži:

V piatok ráno dorazila polícia dorazila do Uhřínevsi a začala s vypočúvaním susedov tragicky zosnulej Ivety. Jedna zo susediek videla Bartošovú tesne pred smrťou. Oblečená v čiernom, s čiapkou na hlave a košíkom v ruke smerovala k železničnej trati, píše denník Blesk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie