Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bartošovej (†48) pohreb: Krematórium obliehajú média
Zdielať na

Bartošovej (†48) pohreb: Krematórium obliehajú média

Trúchliť v týchto dňoch v Strašniciach, či dokonca tu niekoho vyprevádzať na poslednú cestu, musí byť zaujímavý zážitok. Pravdepodobne bude totiž práve tu posledná rozlúčka so speváčkou Ivetou Bartošovou (†48), píše český portál Extra.cz.

Krematórium už obliehajú

V areáli, kde sa možno v piatok, ale podľa všetkého až v pondelok, uskutoční mediálny pohreb desaťročia sa hemžia už teraz novinári a fotografi, píše český portál Extra.cz.

Dátum pohrebu ešte nie je presne stanovený. Podľa všetkého sa však Josef Rychtář so synom o tom radili pri fľaške. Z utorka na stredu malo vraj padnúť posledné slovo. Následne chce so svojim rozhodnutím oboznámiť aj Ladislava Štaidla a tiež Jirku Pomejeho.

Podľa zatiaľ neoverených informácii budú v okolí krematória už v stredu manévre. Mal by sa totiž konať mediálny nácvik pohrebu, ku ktorému sa pripojí aj Polícia Českej republiky, prezidentská ochranka a hasiči.

Na mieste dôjde k zladeniu novinárov, rozoberať sa majú tiež niektoré výhodne stojace stromy podľa významu redakcii.

Celá údajne prísne utajovaná operácia má len jeden cieľ - umožniť Josefovi Rychtářovi a Ivetinej rodine zrealizovať neverejný obrad bez médií.

Hádky pokračujú

Slovná prestrelka medzi Ladislavom Štaidlom a Josefom Rychtářom pokračuje! Stále sa nevedia dohodnúť na poslednej rozlúčke so speváčkou.

Vyjadrovať sa začali aj hviezdy šoubiznisu, ktoré podporili v tejto slovnej vojne práve rodinu.

Rychtář aj naďalej trval na svojom, však on je jej manžel a najlepšie vie, čo by si Iveta priala.

Obrad chcel s najväčšou pompou, v prítomnosti kamier a fotoaparátov a telo chcel uložiť na cintoríne v neďalekých Říčanoch pri Prahe, píše český portál Aha!

Vyzerá to však tak, že Rychtář musel ustúpiť. V pondelok popoludní zverejnil parte na bránu Ivetinho domu, kde sa píše, že obrad bude neverejný a bez prítomnosti médií - "S našou milovanou Ivetou se rozlúčime v úzkom kruhu rodinnom bez účasti verejnosti a médií."

Hoci Rychtář na oko ustúpil, nie je všetko tak, ako sa zdá. "Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošovci prehlasujú, že k žiadnej dohode s pánom Rychtářom o pohrebu ani uložení Ivety Bartošovej nedošlo, a preto s vydaním parte nemajú nič spoločné," uviedla rodina Ivety Bartošovej denníku Blesk.cz.

Stále ešte nie je jasné, kde sa bude obrad konať. Najskôr hovoril Josef Rychtář o veľkej obradnej sieni v Prahe - Strašniciach. Momentálne sa šušká o síce rovnakom mieste, ale o malej obradnej sieni.

Rodina by však chcela pochovať Ivetu vo Frenštáte, kde leží aj jej otec Karel (†72).

Pozrite si skutočný príbeh Ivety Bartošovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie