Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rychtář sledoval Bartošovú (†48) pomocou kamier, nonstop!
Zdielať na

Rychtář sledoval Bartošovú (†48) pomocou kamier, nonstop!

Podľa najnovších svedectiev to vyzerá, že Josef Rychtář (56) mal nad Ivetou Bartošovou (†48) dokonalý prehľad oveľa skôr, ako oficiálne začali vystupovať ako pár. Jeho firma, ktorá sa špecializuje na elektronické sledovanie objektov, totiž svoje vybavenie namontovala do speváčkinho domu ešte v čase, kedy speváčka žila s Jirkom Pomejem, píše český denník Aha!.

Nonstop sledovačka

Až desivo znie svedectvo Zděnka Zahradníka, majiteľa inej bezpečnostnej agentúry, ktorý robil Bartošovej v tom čase osobného strážcu. Iveta vraj bola z Rychtářa na smrť vystrašená!

Keď vraj nakrúcal Jiří Pomeje v Poľsku, volala mu, že keď ona nie je doma, tak niekto chodí do jej domu, píše český denník Aha!

"Obviňovala z toho pána Josefa Rychtářa, ktorý mal v Říčanoch bezpečnostnú agentúru, na ktorú bola ústredne napojená. Tvrdila mi, že ju chce zničiť, vystrašiť a že ju pomocou systému sleduje," pokračuje osobný strážca.

Zahradník nakoniec do Uhŕíněvsi prišiel a bezpečnostný systém odstrihol od Rychtárovej ústredne. Namontoval novú ústredňu, ktorú pripojil na inú bezpečnostnú agentúru.

"Pána Rychtářa sa naozaj veľmi bála. Oddýchla si, keď sme ju odpojili," spomína Zahradník.

Dodnes však nevie pochopiť, ako sa speváčka mohla vydať práve za muža, ktorý jej naháňal strach.

Dá sa predpokladať, že ako náhle sa Rychtář s Ivetou dali dokopy a začali vystupovať ako pár, na dom v Uhŕíněvsi začala opäť dohliadať Rychtářova firma.

Údajne bola Iveta sledovaná kamerou, ktorá pozorovala okolie domu. Miniatúrnou kamerkou je vybavený aj domový zvonček. Sám Rychtář potvrdil, že toto zariadenie tiež nahráva pohyb.

"Na zázname zvončeku ani kamier nebolo zaznamenané, že pri dome niekto zvonil,"
preriekol sa po smrti speváčky.

Navyše sú po celom dome sú rozmiestnené pohybové senzory.

Zakódovaný dom

Vždy, keď Rychtář opúšťal dom, zakódoval ho a to aj napriek tomu, že Iveta bola vnútri. Ako náhle by otvorila vchodové dvere a odišla, vedel by o tom.

Sledovať mohol aj jej pohyb po dome. Tak, ako minulý utorok, kedy sa rozhodla pre radikálne riešenie.

"Keď dorazil domov, presne vedel, kedy odišla," uviedol denníku Blesk zdroj z okolia Rychtářa.

Iveta mala monitorovaný aj telefón. A to ako telefonáty, tak aj textové správy. Mobil bol totiž registrovaný na Rychtářovu firmu. Výpis hovorov a správ tak mal k dispozícii práve jej manžel.

Práve preto si bol krátko po smrti speváčky tak istý, že jeho manželka nemala v telefóne žiadne správy, ktoré by mu mohli uškodiť.

"Iveta zo svojho telefónu žiadne také správy neposielala. A to môže aj doložiť," vyhlasoval len pár hodín po smrti vdovec.

Pozrite si reportáž, v ktorej Rychtář vyhlasuje, že nie je tyran:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie