Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
S Ivetkou (†48) sme chceli odísť na dovolenku, tvrdí Rychtář
Zdielať na

S Ivetkou (†48) sme chceli odísť na dovolenku, tvrdí Rychtář

Josef Rychtář opäť prehovoril! Tvrdí, že so svojou zosnulou manželkou Ivetou Bartošovou (†48) mali veľké plány. Nič nenasvedčovalo tomu, že by si chcela siahnuť na život. Práve naopak, údajne chceli odísť na dlhšiu dovolenku do Thajska, píše český portál Blesk.cz.

Exotická dovolenka

"Teraz vám to už môžem povedať, my sme to totiž tajili. Chystali sme sa na začiatku mája na dovolenku. Chceli sme ísť na dva až tri týždne do Thajska," priznal vraj Josef Rychtář krátko po smrti Ivety Bartošovej, píše český portál Blesk.cz.

Čerstvý vdovec chcel vraj svojej polovičke dopriať oddych a relax na thajskej pláži. Lenže to sa už nestalo. Iveta namiesto toho napísala list na rozlúčku pre svojho syna Artura a vydala sa na večný odpočinok.

Zaujímavé je, že exotická dovolenka znie ako rodinná idylka, no Ivetin stav sa v poslednej dobe zhoršoval. Aj posledný rozhovor nasvedčoval tomu, že Iveta v poriadku nie je. Bála sa médií, výrazne schudla, ledva hovorila.

Pozrite si posledný rozhovor s Ivetou Bartošovou:

Bála sa

Iveta v rozhovore vysvetľovala fanúšikom, prečo sa jej koncerty rušia a odkazovala im, aby vydržali. Podľa Rychtáŕovho vyhlásenia sa však jeho manželka na pódium zrejme tak skoro vrátiť neplánovala, keď plánovali spoločnú dovolenku.

"Nemám žiadne súkromie, je to ťažké," povedala Iveta Bartošová. Sama už nechodila ani okolo domu. Necítila sa jednoducho bezpečne. "Keby tu tí fotografi boli jeden deň, tak sa to dá ešte prekusnúť," povedal Ivetin manžel Josef Rychtář. 

Podľa Ivety sa neustála prítomnosť novinárov pred jej domom podpísala aj na jej psychike. Speváčka sa uzavrela do seba a bála sa vychádzať z domu. "Von môžem ísť len s manželom," potvrdila aj samotná speváčka. Bartošová v jednom z rozhovorov povedala, že tajne dúfa, že prenasledovanie raz skončí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie