Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Svedok prehovoril! Rychtář (56) vzal Bartošovej (†48) mobil
Zdielať na

Svedok prehovoril! Rychtář (56) vzal Bartošovej (†48) mobil

Slová Zdeňka Macuru (39) sa začínajú potvrdzovať. Josef Rychtář vraj natvrdo zisťoval, komu Iveta posielala sms správy, v ktorých ho označovala za rozdvojenú osobnosť. Podľa svedka jej mal dokonca vziať mobil, píše český portál Blesk.cz.

Svedok prehovoril

Na internete sa objavili sms správy, ktoré posielala Iveta svojmu kamarátovi. V nich popisovala svojho manžela ako rozdvojenú osobnosť. Dokonca chcela od neho odísť, pretože jej vraj chcel zlomiť aj ruku.

Rychtářa nenechali správy chladnými a snažil sa zistiť, komu jeho manželka písala a sťažovala sa. Vraj jej dokonca zobral aj mobil!

"Telefonovali sme si a posielali sms správy snáď obdeň. Snažil som sa byť s Ivetou v pravidelnom kontakte a pýtal som sa jej, ako sa má. Samozrejme netuším, do akej miery to, čo hovorila, súviselo s jej stavom, ale tvrdila mi, že jej spravuje financie a tým ju ovláda. Priznala tiež, že jej chodí aj do telefónu," zveril sa jej spovedník a bubeník Jiří Jirsa, píše český portál Blesk.cz.

Speváčka sa podľa neho tiež sťažovala aj na to, že jej Rychtář nedával peniaze. Dokonca aj jej honoráre mali prichádzať na jeho účet, prezradil bubeník.

Texty správ

"Ja takto nemôžem žiť... Ja sa s ním musím rozísť, chcem," stojí v správe. "Ja som bezradná. Nemáte nejakého dobrého právnika? Ja už takto nemôžem...," píše sa v ďalšej. "Zvyšuje na mňa hlas, ale nebije ma. Len raz mi chcel zlomiť ruku. Je akoby dve osoby v jednej...Som na ňom závislá."

"Pomôž mi prosím. Už je toho viac než dosť. To by aj vola zabilo. Mám strach. Raz je dobrý, až veľmi dobrý. Strašne sa bojím,"
znejú slová v správach.

Pozrite si reportáž, v ktorej Rychtář tvrdí, že nie je tyran:

Obraz ako dôkaz lásky

Proti vdovcovi sa zdvihla vlna nenávisti. V stredu sa pobil s dávnym rivalom Zdeňkom Macurom, no a vo štvrtok ho k zemi poslal jeden z Ivetiných fanúšikov, ktorý na neho kričal, že je vrah. "Nie som tyran, inak by mi nenakreslila obraz," povedal Josef Rychtář.

Ďalšie slzy, ďalšie prejavy lásky Rychtářa a manželky Ivety Bartošovej. Rychtář ukazuje obraz, ktorý mu Iveta namaľovala. Všetko má ale svoj dôvod. 

Chvíľu predtým sa totiž vrátil z ošetrenia v nemocnici v Říčanoch. Napadol ho jeden z fanúšikov speváčky. Podľa niektorých z nich skočila pod vlak práve kvôli nemu.

Podľa psychiatra chce len dokázať, že to nie je jeho vina. Podľa fanúšikov ale práve muži môžu za tragický koniec speváčky.

Bitku Rychtářa a Macuru si môžete pozrieť v priloženom videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie