Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bartošová (48) rapídne schudla. Prehovorila o tom, čo sa stalo
Zdielať na

Bartošová (48) rapídne schudla. Prehovorila o tom, čo sa stalo

Patrila k najkrajším českým speváčkam. V súčasnosti ale Iveta Bartošová (48) desí vychudnutou postavou. Môže za to špeciálna diéta alebo neustály tlak médií?

V zajatí médií

"Nemám žiadne súkromie, je to ťažké," povedala Iveta Bartošová. Sama už nechodí ani okolo domu. Necíti sa jednoducho bezpečne. "Keby tu tí fotografi boli jeden deň, tak sa to dá ešte prekusnúť," myslí si Ivetin manžel Josef Richtař. 

Podľa Ivety sa neustála prítomnosť novinárov pred jej domom podpísala aj na jej psychike. Speváčka sa uzavrela do seba a bojí sa vychádzať z domu.

"Von môžem ísť len s manželom," potvrdila aj samotná speváčka. Bartošová tajne dúfa, že celé toto prenasledovanie raz skončí.

Presúva koncerty

Ďalšou ranou pre 48-ročnú speváčku je aj fakt, že sa rušia jej koncerty. Sama Iveta tvrdí, že to vôbec neznamená, že by o ňu nebol záujem. "Mám vypredané. Koncerty presúvam. Vydržte prosím," odkazuje Bartošová svojim fanúšikom.

Čo je teda za rapídnym poklesom váhy pôvabnej speváčky? K vylepšenej postave údajne nedospela žiadnou špeciálnou diétou, ale je to výsledok stravy, ktorú musela jesť po operácii zubov.

"Jej sa to páči, pretože oblečie veci, ktoré mala odložené. Ja si ale myslím, že by mala trošku pribrať," hovorí Bartošovej manžel.

Podstatné je, že teraz sa vo svojom tele cíti dobre. "Iveta má ten dar, že okrem hlasu ešte aj dobre vyzerá. Vo svojom veku je stále pôvabná a to na fanúšikov pôsobí," hovorí Richtař.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie