Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bartošová (47) na úteku. Takto ju zmenil chľast
Zdielať na
Hudba

Bartošová (47) na úteku. Takto ju zmenil chľast

Zdroj: facebook.com

Česká speváčka Iveta Bartošová sa mala v stredu vrátiť z Talianska domov s Josefom Rychtářom, ktorého minulý týždeň opustila. Jej ctiteľ Zdeněk Macura, s ktorým do Talianska odišla, sa na tom údajne s Rychtářom dohodol. Keď sa však Bartošová dozvedela, že po ňu Rychtář ide aj s bulvárnymi novinármi, tak si to rozmyslela.

Speváčka mala po návrate z Talianska nastúpiť na protialkoholické liečenie, Macura však tvrdí, že Bartošová sa odmieta liečiť v Česku.

"Nemôžeme sa zhodnúť pre prostredie Čiech. Iveta má v sebe strach, bojí sa tam vyjsť von. Vraví, že na ňu všetci zízajú. Keď sme prišli do zahraničia, bola šťastná, že sa na ňu nikto nepozerá," uviedol pre portál Super.cz s tým, že speváčka sa chce liečiť zo závislosti od alkoholu práve v Taliansku.

Rychtář, ktorý mal svoju bývalú partnerku vyzdvihnúť v Bologni, si myslí, že jedinou šancou pre Bartošovú je liečenie. "Musí okamžite nastúpiť na liečenie. Komu sa to podarí, či to bude pán Macura, ja, alebo ktokoľvek iný, to je jediná šanca, ako ju zachrániť. Pán doktor Doubek, u ktorého bola Iveta hospitalizovaná, povedal, že ak sa nepôjde liečiť a bude ďalej piť, tak je to jej koniec a zabije ju to," uviedol pre iDNES.cz Rychtář, ktorý vraj doma často nachádzal fľaše od alkoholu.

"Ona mi tvrdila, že sú to fľaše ešte z doby pána Pomejeho. Nemal som dôvod tomu neveriť," dodal. Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s talianskym priateľom Domenicom Martuccim.

Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať. Josefa Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí.

Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. Okrem toho musí exmanželke zaplatiť niekoľko tisíc českých korún ako odškodné. S Bartošovou žije takmer dva roky a rozviedol sa práve kvôli nej.

Zdroj: topstar.sk. idnes.cz, super.cz, SITA, facebook

Zdielať na

Najčítanejšie