Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bartošová (47) mala prasknutú lebku, zistili lekári
Zdielať na
Hudba

Bartošová (47) mala prasknutú lebku, zistili lekári

Je z nej týraná žena! Speváčku Ivetu Bartošovú mláti jej snúbenec a záchranca Jozef Rychtář (55). S týmto obvinením prišla matka jej bývalého talianskeho milenca Domenica Martucciho (37), grófka della Torre. Lekári v Rakúsku mali podľa portálu prask.cz zistiť, že speváčka mala prasknutú lebku!

Toto šokujúce zistenie má vyplývať z videozáznamu vyšetrenia v nemocnici, kde Bartošovú hospitalizovali pre slabosť. 

"Lekár zistil u Ivety Bartošovej prasklinu lebečnej kosti a krvácanie do mozgu," píše prask.cz.

Speváčka sa napriek tomu zasnúbila s Jozefom Rychtářom a údajne už chystajú svadbu. Problémová hviezda novinku oznámila sama, keď zavolala fotografom a s partnerom im zapózovali, pričom ukázala aj snubný prsteň.

"My sme to plánovali už dlhšiu dobu," povedala.

Bartošová a Rychtář sa v ostatnej dobe pravidelne objavovali v médiách v súvislosti so speváčkiným odchodom do Talianska s jej ctiteľom Zdeňkom Macurom. Rychtář bol presvedčený, že ju v zúboženom stave z domu v Uhříněvsi uniesol.

Speváčku hľadala polícia i samotný Rychtář s pomocou bulvárnych novinárov, pričom nakoniec ju našli v sídle jej expriateľa Domenica Martucciho v Gargane. Odtiaľ ju Rychtář odviezol domov.

Nasledoval pobyt v pražskej Thomayerovej nemocnici, kde podstúpila operáciu dvanástnika a potom ju pre alkoholizmus prijali do liečebne v Bohniciach, ktorú po šiestich dňoch opustila. Rychtář pôvodne tvrdil, že chce svoju 47-ročnú partnerku dostať na liečenie, aby jej zachránil život. Keď však na liečenie nastúpila, snažil sa ju odtiaľ zas dostať preč, údajne pre zlé podmienky, v ktorých ju držali.

O tom, že Iveta na tom nie je dobre, svedčil už jej minuloročný pokus o návrat v TV Barandov. POZRITE SI VIDEO.

Grófka della Torre prišla Ivetu navštíviť pred niekoľkými dňami. Rychtár však na ňu zavolal políciu a nechal stáť na ulici. Vraj sa bál. "Ty máš odvahu len na to, aby si zmlátil Ivetu, keď ťa nikto nevidí," kričala na ulici podľa super.cz.

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie