Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tajomstvo Ivety Bartošovej (†48). V detstve prežila traumu
Zdielať na

Tajomstvo Ivety Bartošovej (†48). V detstve prežila traumu

Krásna a úspešná. Taká bývala v časoch najväčšej slávy Iveta Bartošová. Šťastie vystriedali depresie, alkohol a podivné vzťahy. Z obľúbenej speváčky sa tak stala nešťastná žena.

Ťažké detstvo

Detstvo mala Iveta veľmi zložité. Prežila si traumu, o ktorej nechcela hovoriť. Že vzťah s otcom, ktorý bol ťažkým alkoholikom, nebol vôbec ideálny, dosvedčili aj známi speváčky, píše portál TN.cz.

Otázky ohľadom sexuálneho obťažovania Iveta vždy len zahnala ako nočnú moru. 

Pád a tragický koniec speváčky môže súvisieť s problematickým vzťahom, ktorý mala Iveta s otcom Karlom Bartošom, ktorého pripravil o život alkohol.

Špekulovalo sa aj o tom, že Bartošovú v detstve zneužíval vlastný otec, napísal ešte za života speváčky český magazín Prásk!.

Tragická láska

Nebola to však jediná vec, ktorá mohla trojnásobnú zlatú slávicu dohnať k zúfalým krokom. V roku 1985 prišla o svoju veľkú lásku Petra Sepešiho (†25).

"Ja som stratila dva roky života. Nevedela som si predstaviť, že budem žiť bez neho," tvrdí Iveta. Počas svojho života zažila toľko vecí, ktoré by iní možno nezvládli. Prečítajte si skutočný príbeh Ivety Bartošovej.

Reportáž z miesta tragédie si môžete pozrieť v priloženom videu:

Podivné vzťahy s podivnými mužmi

Následne jej životom prešli aj viacerí muži. Princ na bielom koni docválal Ivete v roku 2009. Svadba s Jiřím Pomejem. O dva roky neskôr je však láske koniec.

Rany z rozchodu si speváčka utiera u Domenica Martucciho. Aj tento vzťah však neskôr končí rozchodom. Láska s podnikateľom Josefom Rychtářom na seba dlho nenechá čakať.

Ako na hojdačke, aj tak sa dá zhruba opísať jeho doterajší charakter. Romantika, únos, sok v láske a alkohol. Ďalšou kapitolou bola ich spoločná svadba v septembri minulého roka.

Päste a slzy

Po jej smrti sa práve Rychtář, Macura a Martucci predbiehajú v tom, kto Ivetu miloval viac a kto za ňou viac smúti. Svoje názory sa neštítili ani dokázať silou. 

Pozrite si bitku Macuru s Rychtářom:

Súvisiace články

Najčítanejšie