Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Martin Kusenda (33). Gay, ktorý poplietol priateľov
Zdielať na

Martin Kusenda (33). Gay, ktorý poplietol priateľov

Dnes sa už o kadekom kadečo hovorí. Rečiam sa nevyhol ani mladý, sympatický, vyšportovaný herec Martin Kusenda zo seriálu Panelák. Podľa zaručených informácií by vraj mal byť gay. Dokonca domotal aj svojich najbližších kamarátov...

Podľa kamarátov je gay

Rozdáva úsmevy tak ženám, ako aj mužom, je milý, príjemný a v seriálovej úlohe barmana a maséra pôsobí chvíľami nežnejšie, než jeho kolegovia. A to sa mu zrejme stalo osudným. Myslia si o ňom, že je gay.

Takéto reči však Martinovi vôbec neprekážajú. Schuti sa na nich zabáva. Aj napriek tomu, že netúži po vášnivých bozkoch s mužom, na pekného chlapa sa pozrie. Aj sa za ním otočí a ak je to fešák, bez problémov mu zloží aj kompliment. A to všetko bez toho, aby bol homosexuál.

Páčila sa mu Zuzana Haasová

Jeho sympatie k ženám a orientáciu potvrdila aj jeho kamarátka a herecká kolegyňa Zuzana Hassová. Martin ju vraj ako študentku balil. Herečke sa do uší tiež dostali reči, že Martin je gay. Rovnako ako jeho, aj ju veľmi pobavili. Avšak, čo sa žien týka, herec je vyberavý. Aj keď na farbe vlasov mu veľmi nezáleží, na veku už áno.

Martin Kusenda_herec_gay_šoubiznis_Panelák

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie