Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Takto býva Braňo Bystriansky (39), v dome má vlastnú krčmu
Zdielať na

Takto býva Braňo Bystriansky (39), v dome má vlastnú krčmu

Známy herec z Paneláku Braňo Bystriansky alias barman Imro pustil magazín TOP STAR do svojho domu. Pozrite sa ako býva obľúbený herec...

Braňo Bystriansky chcel mať taký dom, aby sa stále cítil ako na chalupe. A zdá sa, že sa mu to podarilo. Každá izba hercovho domu je, ak nie zariadená, tak vyzdobená všelijakými starožitnosťami. Tie dom pekne zútulňujú.

V jednej z izieb má stôl, ktorý vyzerá na sto rokov, no má len dva. "Je z kvalitného jaseňového dreva a to je na celý život a vyzerá to takto, že je to staré, ale nie je to staré, je to nové," hovorí Braňo. za tento kúsok neváhal herec zaplatiť tisícku.

Jaskyňa alebo vchod do pivnice?

Vstup do herne vyzerá ako vstup do jaskyne. "Robotníci robili stenu a chceli to ešte zahladiť a hovorím nie, stop. Toto nechajte tak ako ste to zastriekali," dodal Braňo. Jaskynný vstup vedie do herne s biliardovým stolom a domácej krčmičky. A práve na tomto mieste sa odohrávajú bujaré večierky. "My sa nehanbíme za to, že sme alkoholici, my to robíme s láskou," tvrdí so smiechom Braňo.

Súkromie si stráži

Ukázal obývačku, kuchyňu, záhradu a herňu s domácou krčmou. Ďalej nás už však nepustil. Svoje súkromie si poriadne stráži. "Ale hore vás už nepustím, tam je to už iba naše," ukončil prehliadku domu Braňo Bystriansky. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie