Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Takto býva herečka Zuzana Vačková (42)
Zdielať na

Takto býva herečka Zuzana Vačková (42)

Štáb relácie TOP STAR navštívil herečku Zuzanu Vačkovú v jej príbytku. Tá má vo svojom dome super sedačku pre 15 ľudí, prenádherný krb, ale to nie je nič oproti zisteniu, že vo svojom hniezdočku si ukrýva afrického priateľa.

Niekto si listuje časopisy o bývaní, a pritom sníva, a niekto ten sen aj prežíva! To je presne prípad herečky zo seriálu Panelák, Zuzany Vačkovej. V dome, ktorý má rozlohu 150 metrov štvorcových býva 42-ročná herečka so svojimi deťmi a rodičmi. "Som chcela, aby sa tu dalo dýchať, aby to bolo také, že každý sa tu môže prebehnúť," hovorí herečka. Každý obyvateľ domu má aj vlastnú kúpeľňu so záchodom. A tak nehrozí tlačenica pri rannej hygiene. 

Vlastná kúpeľňa nie je jediným snom, ktorý si herečka splnila. Tým je aj krb, ktorý sa nachádza v obývačke. "Lebo ten krb nie je len zdroj tepla, ale zdroj atmosféry. Namiesto telky sa pozerám do krbu," dodáva známa slovenská herečka.

Paneláková postava Alica najradšej trávi voľný čas na terase s vyloženými nohami. Veď Zuzana nakrúca v seriáli, dabuje, píše dialógy, a musí, ako každá správna gazdinka, aj variť! Aj my sme ju zastihli vo chvíli, keď práve piekla divinu.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie