Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto si užíva luxus Zuzana Belohorcová (35)!
Zdielať na

Takto si užíva luxus Zuzana Belohorcová (35)!

Súkromný život milionárov častokrát zostáva tajomstvom. TOPSTAR sa podarilo v Prahe dostať s kamerou do iného sveta, do superluxusnej vily v ktorej žije Zuzana Belohorcová, s dcérkou Salmou a priateľom.

"Všetko je to nápad pána domu, čiže všetko zariaďoval môj partner Vlastík. Musím povedať, že to zrkadlo je jeho pýcha, pretože namontovať ho sem bolo veľmi náročné. Ja som do zariaďovania nezasahovala, takže klobúk dole pred Vlastom, že sa mu to takto podarilo aj bez architekta," takouto ódou na svojho partnera nás uvítala Zuzana Belohorcová.

Zaujal nás aj luster, ktorý si sem nechal Vlasta doviezť až z Talianska. Bol na objednávku a nepatrí medzi tie najlacnejšie kúsky v dome. A pokračovali sme do kuchyne. Zuzana priznala, že síce nie je varenie jej doménou, varí teraz častejšie.

Krb u Zuzany a Vlastu vraj nesmie chýbať. Oba majú radi večernú idylku pri víne. A potom nasledovala spálňa a za ňou obrovský šatník. Zuzana má totiž rada topánky a kabelky. Napokon sme sa mali možnosť pozrieť aj do Selminkiného kráľovstva. Tá TOPSTAR počas celej návštevy sprevádzala.

Súvisiace články

Najčítanejšie