Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Na návšteve u Lelkešovcov. Takto si žije Sisa Sklovská (45)
Zdielať na

Na návšteve u Lelkešovcov. Takto si žije Sisa Sklovská (45)

Návštevy do súkromia osobností slovenského šoubiznisu sa už stali pravidelnou súčasťou TopStar. Tá dnešná bude ale naozaj výnimočná. Pozvali nás totiž manželia Lelkešovci a previedli nás svojím hniezdočkom lásky.

Na prízemí luxusnej vily majú manželia Lelkešovci dve obývačky. Najlepšie si vedia oddýchnuť v tej menšej. "Toto je také príjemné miesto, kde je Sisa, nie ako ju verejnosť pozná, ale príde za mňou, sem si dá hlavu," hovorí zaľúbene 58-ročný Juraj Lelkeš.

Vzácne dary majú vo vitríne

Vo vstavanej vitríne trónia vzácne svadobné dary ešte od vzácnejších priateľov. Jeden je napríklad od pána prezidenta Ivana Gašparoviča, druhý od hokejovej legendy Jozefa Golonku.

Elegantnú jedaleň zariaďoval Juraj Lelkeš ešte v čase, keď sa do domu nasťahoval. Krb si vraj manželia doteraz vôbec neužili! V luxusnej vile sa nachádza aj veľa televízorov a obrazov.

Z miestnosti, ktorá kedysi slúžila ako sklad, je dnes útulná spálňa. "Keď som sem prišla, cítila som, že to tu treba zmeniť. Z tejto izby som teda urobila spálňu a cítime sa tu veľmi dobre," vysvetlila nám Sisa.

Luxusná pracovňa aj spálňa

Kráľovstvom úspešného manažéra je jeho pracovňa, v ktorej trávi veľmi veľa času. Priznal sa nám, že veľmi rád číta. A kráľovstvom každej ženy je veľký šatník. A presne taký má aj Sisa. V šatníku sa totiž ukrývajú desiatky topánok, spoločenských šiat a obrovské množstvo rôznych doplnkov.

V areáli sa nachádza a bazén

K luxusnej vile, kde zaľúbenci spoločne bývajú už niekoľko mesiacov, patrí aj záhrada, v ktorej najmä v lete čerpajú pozitívnu energiu. A pán Lelkeš nám ešte prezradil, že Sisa sa rada opaľovala, preto musel dať okolo domu pletivo.

Súvisiace články

Najčítanejšie