Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
OTO 2011: Panelák, Profesionáli, Mafstory, Hoď svišťom
Zdielať na

OTO 2011: Panelák, Profesionáli, Mafstory, Hoď svišťom

O tom, že JOJkárske seriály sú veľmi obľúbené, svedčia aj nominácie v ankete OTO 2011. O vaše hlasy bojujú panelák, Profesionáli, Nevinní či Hoď svišťom...

Divácka anketa má však svoje pravidlá a sošku si odnesie seriál s najvyšším počtom hlasov. Ako chutí víťazstvo a aký je zlatý OTO ťažký vedia z nich zatiaľ iba Profesionáli. "Minulý rok aj predminulý sme získali ocenenie. Dvoch OTOv už máme, to je výborné. Divák rozhodne a keď sa stane, tak ako sa má stať, tak nás to len poteší," tvrdí herec Peter Batthyány.

Reč má pripravenú

Herci z nominovaných seriálov sa na odovzdávanie cien OTO veľmi tešia. Tí praktickejší z nich, si už začali aj pripravovať ďakovnú reč. Pre istotu! "Samozrejme, že mám ďakovnú reč, ale tú poviem až naostro," zdôveril sa Martin Vanek, známy zo seriálu Mafstory.

Bojuje aj Svišť

Seriál Hoď svišťom je najmladší a podľa všetkého aj najúspešnejší. Za krátky čas si dokázal získať dostatok hlasov, vďaka ktorým je medzi nominovanými. "... Jedna vec je obsadenie, ten kasting, ktorý sa tam urobil, možno to je ľuďom sympatické. Možno tá energia, ktorá je medzi nami. Nehovoriac o tom, že sme sa to snažili tak chytiť za pačesy, aby to fungovalo..." hovorí Alexander Bárta.

Herci z obľúbených seriálov si divácku priazeň veľmi vážia. "Chcem sa ľuďom poďakovať za to, že sa im Panelák páči. Samozrejme všetci tvorcovia sa snažia, aby divákov nesklamali," uviedol herec Janko Koleník.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie