Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
OTO 2011: Talent, Srdce pre deti, Farmár hľadá ženu
Zdielať na

OTO 2011: Talent, Srdce pre deti, Farmár hľadá ženu

Televízia JOJ je viditeľne iná a to divákom páči. Okrem osobností a seriálov bojujú o sošku OTO aj tri veľké projekty, ktoré JOJka v roku 2011 vysielala. V kategórii Program roka bojujú o vašu priazeň Česko Slovensko má Talent, Srdce pre deti. Farmár hľadá ženu bojuje v kategórii Zábavný program.

Talent obhajuje víťazstvo

Minulý rok v kategórii Program roka zvíťazila šou Česko Slovensko má Talent. Veľké šance získať druhé OTA má aj teraz. Na obrazovkách televízie JOJ diváci týždne sledovali, ako sa hľadá najväčší talent.

Kým oni boli v napätí, kto bude najlepší, celý štáb sa poriadne obracal. Poriadne sa zapotili aj moderátori Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch. "Ako sme umierali počas dvojtýždňového točenia divadiel v Brne, to je pre mňa Česko Slovensko má Talent," spomína na nakrúcanie Pyco. 

Srdce pre deti

V kategórii Program roka je nominovaná aj projekt 2011 Srdce pre deti. Tento emotívny, dojímavý program vás chytil poriadne sa srdce. A Slováci ukázali, že majú chuť pomáhať. Počas projektu, ktorý spojil TV JOJ a denník Nový Čas, sa vyzbieralo 760 645 €. "Je to program, ktorý mnohým ľuďom pomohol a pomáha. Je to pekné, keď takýto hodnotný program sa dostane do nominácie," uviedla jeho moderátorka Andrea Pálffy-Belányi.

Farmár hľadá ženu

Úplne z iného súdku je šou Farmár hľadá ženu. Popri talentoch a emotívnej šou nechýbala na obrazovkách JOJky ani zábava. A nie hocijaká. "Som rada, že diváci obľúbili, že sa zabávajú. A že vidia, že láska sa hľadá romanticky a niekedy menej romanticky..." hovorí Aneta Sedlmair Parišková. 

Za úspechom druhého pokračovania programu Farmár hľadá ženu stojí niekoľko ľudí z výrobného štábu. Samozrejme všetkých táto nominácia veľmi teší.

Hlasovali ste už v Ankete OTO 2011? Ak nie, máte na to ešte dva dni. Prehľad nominovaných JOJkárov nájdete TU.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie