Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
OTO 2011: Bárta, Koleník aj Luknár si svoje úlohy užívajú
Zdielať na

OTO 2011: Bárta, Koleník aj Luknár si svoje úlohy užívajú

Jeden z nich už sošku OTO držal v rukách a zo súťaže odniesol domov, ďalší ako ostrieľaný herec by najradšej v hereckých vodách aj zostarol a tretí zostal z nominácie milo prekvapený. OTO 2011 sa k nám blíži míľovými krokmi, kto však vyhrá je len vo vašich rukách. My sme niektorých nominantov navštívili a pekne si pokecali...

Luknára nominácia zaskočila

"Ďakujem za priazeň divákom, to dosť poteší, som prekvapený," takto reagoval Roman Luknár na to, že sa ocitol v užšom kruhu nominovaných hercov na prestížne divácke ocenenie OTO 2011. Nominovaný je v kategórii Herec v dramatickom seriáli. Spolu s ním bojujú ďalšie osobnosti ako Maroš Kramár, Janko Koleník či Alexander Bárta, ktorý bol rovnako zaskočený.

Roman totiž patrí medzi už ostrieľaných hercov. Jeho postavu v Paneláku ľudia milujú, často mu preto pri stretnutí vracajú, čo od neho dostávajú. Úsmev a dobrú náladu. "Na parkoviskách v Bratislave väčšinou neplatím, keď tam nie je automat. Keď prídem do nejakej reštaurácie, vždy mám nejakú odozvu."

Svoju úlohu má skutočne rád a aj všetko, čo k nej patrí. "Ani raz som sa nepristihol, že by som sem prišiel s nechuťou, alebo nadával. A bodaj by som tu už bol až do penzie ako Jurko Slezáček."

Bárta aj Koleník majú humor v krvi

Alexander Bárta sa prvýkrát ocitol v komediálnom seriáli a jeho výkon divákov presvedčil natoľko, že ho nominovali aj do kategórie Herec v komediálnom žánri. V úlohe dobráckeho Ďura presvedčil.

Napokon komediálny žáner miluje aj Janko Koleník, ktorý žiari v Paneláku, no objavil sa aj vo Svišťovi. Humor mu sedí v divadle aj v televíznych seriáloch. "Je to ešte náročnejšie, lebo neviete, akú mieru máte zvoliť, aby to zrazu nebolo trápne. Takže týmto sa zaoberám, keď chcem pôsobiť vtipne... Ja som srandista, ale v neznámejšom prostredí sa kontrolujem." Takže naším hercom držme palce!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie