Skoro jasno
17°
Bratislava
Snorili sme v kufroch známych hercov. Naj neporiadok má Koleník (32)
Zdielať na

Snorili sme v kufroch známych hercov. Naj neporiadok má Koleník (32)

O ženách sa hovorí, že majú so svojimi autami vzťah a v kufri vozia kadečo, len to potrebné nie. Avšak aj niektorí herci by nám mohli konkurovať. Snorili sme v autách známych hercov a takto to dopadlo. Pozrite sa...

Pes, sedačka, korčule...

Sexsymbol Janko Koleník vozí v aute psa, korčule, detskú sedačku ale aj tašku s vecami do posilňovne. Plyšový pes, ktorého má od mamy a od sestry, sa stal jeho jazdeckým talizmanom. V neporiadku, ktorý má herec v kufri sa občas aj stratí. "Tuto mám detskú sedačku, a na čo tu je.. aha, viezol som neterku. Tuto bunda, keby bola zima, tu mám scenáre..." povedal Janko pri prehliadke jeho kufra.

Jakab si objednal syry z Ríma

Obľúbený herec z Paneláku Robo Jakab, má v aute niekedy toľko vecí, že by v ňom mohol bývať. Keď sme ho vymákli, mal tam krabicu plnú syrov. "V tejto prepravke je pravý parmezán z Ríma. Lebo moji kamaráti si objednali, tak im to musím odviesť. Aha Kemka má 5 kilo," uviedol všetko na správnu mieru Jakab. 

Bárta má vzorný poriadok

Jediný z hercov, ktorý mal v kufri poriadok bol Alexander Bárta. V jeho kufri sme našli prilbu, deku či klobúk. "Je tu tento klobúk zo Sícilie, toto dom dolieval vodu do ostrekvoača, toto je Esterkina prilba na lyžovanie a jedna červená deka. To je všetko," okomentoval svoj poriadok Bárta.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie