Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sex s Koleníkom (32)? Jeho milenka si pochvaľuje
Zdielať na

Sex s Koleníkom (32)? Jeho milenka si pochvaľuje

Ocitnúť sa v náručí Janka Koleníka je snom nejednej slovenskej devy. Niektoré jeho herecké kolegyne si takýto zážitok nevedia vynachváliť. Janko Koleník sa vraj bozkáva ako boh. Sám herec si vraj nakrúcanie takýchto scénok vie poriadne užiť a vždy sa teší na nové kolegyne.

Skúsiť, ako chutia pery, od vraj najsexi slovenského herca, nemôže každá žena. Jeho hereckým partnerkám teda je čo závidieť. "Áno, hovorilo mi to veľa kamarátiek - určite áno," tvrdí jeho seriálová milenka Petra Blesáková.

Seriálový Maslák si svoj búrlivý život vychutnáva. A to doslova! Čo Janko nerobí v súkromí, dopraje si aspoň na pľaci. "Tie partnerky sa striedajú, takže sa stretnem s novou kolegyňou - musíme sa nasjkôr "oťukať", zoznámiť a vtedy je to toršku nesmelé, ale úplne prirodzené," tvrdí Janko Koleník.

Sex k Palenáku vraj patrí

Pochopiteľne vyšportovaný herec hovorí o posteľných scénach. S blondínou, či brunetkou a nezáleží ani na veku. Ide sa podľa scenára, ktorý, ako sa zdá, hercom dopraje aj intímnosti.

S Koleníkom v posteli sa po Ivane Kuxovej či Diane Mórovej objavila aj Petra Blesáková. Za dverami každej spálne, a dokonca aj tej seriálovej, sú kostými zbytočné. Herci si musia vystačiť so spodnou bielizňou.

Posteľné scény dajú hercom zabrať

Hrať milencov doslova na počkanie dá zabrať aj profesionálom. Užívať si vzájomnú blízkosť pred celým štábom a pod drobnohľadom kamier uvoľnenosti a prirodzenosti nepridáva.

Koleník_Ján so svojou seriálovou partnerkou

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie