Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Celebrity a vianočné trapasy. Keď sa (ne)zadarí...
Zdielať na

Celebrity a vianočné trapasy. Keď sa (ne)zadarí...

Ja sa už neviem dočkať vianočného vyprážaného kapra. Moja mama ho vie najlepšie. Ale aj ocino herečky Zuzany Haasovej má jeden recept, nad ktorým sa herečka ešte aj dnes z chuti zasmeje. Namiesto v múke chutnú rybku obalil v cukrovej múčke...

Vianoce sú síce sviatky radosti a pokoja, no niekedy sa môže Štedrý večer skončiť poriadnym trapasom. Ak sa vám práve nechytí stromček alebo advetný veniec od horiacich sviečok alebo vašej starej mame nezabehne kostička z kapra, môže sa prihodiť niečo podobné ako napríklad v rodine Haasovcov.

U Haasovcov bolo veselo

"Môjmu otcovi sa stalo, že namiesto toho, aby kapra osolil, obalil ho v práškovom cukre. Bol to hrozný trapas - so sestrami sme sa rehotali," hovorí Zuzka Haasová.

Ale aj Alexander Bárta zažil situáciu, kedy sa pod stromčekom pri rozbaľovaní darčekov pekne zapýril. "Keď sa netrafíte s darčekom, to asi veľa ludí zažilo," zaspomínal.

Nie každý darček poteší

Diana Mórová spoločne so synčekom Quidom trávi vianočné sviatky už tradične u svojich rodičov. Aby sa vyhla akúmkoľvek nedorozumeniu či trapasu s darčekmi, varuje všetkých vo svojom okolí, čomu sa majú vyhýbať.

Ján Koleník už ako tínedžer nemal a dodnes ani nemá rád prekvapenia. A tak si spomína na to, ako sklamaný pod ozdobenou jedličkou podal nie príliš presvedčivý herecký výkon. Vtedy 11-ročný Janko sa totiž cítil na akékoľvek hračky príliš dospelo, a tak sa aspoň snažil skryť svoje veľké rozčarovanie.

Vianoce_Panelák_radosť_oslavy_sviatky

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie