Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečke Hilmerovej (36) padajú muži k nohám
Zdielať na

Herečke Hilmerovej (36) padajú muži k nohám

Ako zbaliť chlapa? Poradí vám odborníčka, ktorá očarila Jozefa Vajdu, Tomáša Maštlíra, Alexandra Bártu či Jána Koleníka. Herečke Monike Hilmerovej práve títo muži nevedia odolať.

36-ročná herečka to v seriáli Hoď Svišťom poriadne rozbalila. V JOJkárskom seriáli svojich kolegov zvádza jedného za druhým. Pri natáčaní sa všetci poriadne zabávajú. "Ako my sa na tom celkom nasmejeme, aj keď to tam natáčame, to je iné akoby som mala naozaj s niekým flirtovať...," hovorí úspešná herečka.

Monika Hilmerová hrá v seriáli partnerku bohatého podnikateľa Vlada Boja. "Monika hrá taký typ zlatokopky, alebo ako by som to povedal a vyštartuje v podstate po tých chlapoch a možno, že mu to robí napriek tomuto môjmu Vladovi Bojovi...," charakterizuje seriálovú Miu Jozef Vajda. 

Flirtovala s Bártom, s Maštalírom aj Koleníkom. Sexsymbol Janko Koleník si myslí, že Hilmerová hrá svoju postavu bravúrne. Ako dostať muža nielen v seriáli do varu? "To je súzvuk všetkého, súzvuk pohľadov, dotykov, spôsob volenia slov, narábanie s hlasom, vyžarovanie...," prezrádza svoje triky Monika Hilmerová.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie