Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Jozef Vajda je ako typický zbohatlík...
Zdielať na

Herec Jozef Vajda je ako typický zbohatlík...

Jozef Vajda často privádza svojich kolegov až k slzám! Petra Polnišová aj Monika Hilmerová sa zadúšali smiechom a tak nám tajomstvo úspechu Vajdových fórov nemohli vysvetľovať. Pomohol nám preto Tomáš Maštalír.

Nová fráza Hoď svišťom, alebo kašli na to zarezonovala v ušiach v posledných týždňoch snáď každému divákovi. Populárni herci z nového sitcomu stále pilne pracujú na nových častiach.

Herci, ktorých poznáme najmä z dramatických seriálov - Tomáša Maštalíra z Dr. Ľudského, či Alexandra Bártu, alias polomafiána Milana Kordiaka z Paneláku si účinkovanie v novom sitkome nesmierne pochvaľujú. "Je to niečo úplne iné, než čo com hral v televízii doteraz. Takže je to pre mňa taká výzva, ale zatiaľ myslím, že sa všetci zabávame a teším sa," okomentoval svoju novú úlohu Alexander Bárta. 

Vajda ich vždy rozplače

Pri nakrúcaní si herci poriadne užívajú. Mnohokrát sa im stáva, že plačú od smiechu. Podľa Moniky Hilmerovej by z pokazených scén mohol vzniknúť silvestrovský program. Maštalír s Polnišovou sa zhodli na tom, že "do kolien" idú najmä z hereckých výkonov staršieho a skúsenejšieho kolegu Jozefa Vajdu. ten stvárnil v seriáli ich otca. 

"No tak keď sa pozriete na Jožka Vajdu, s jeho účesom, keď ho máte po metra od seba.. Pozriete sa na neho a ešte keď Jožko dobre hrá, tak je to naozaj na nevydržanie," dodáva Maštalír.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie