Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mórová (41) a spol. podľahli tomuto chlapovi! Dostal ich masážou
Zdielať na

Mórová (41) a spol. podľahli tomuto chlapovi! Dostal ich masážou

Známe herečky zo seriálu Panelák podľahli tomu istému mužov! Nie je ním nik iný ako nový masér Zlatko. Ten si v panelákovom bare privyrába ako čašník.

Známe herečky Diana Mórová a Zuzana Haasová si vyskúšali dobrú masáž  Prešli rukami svojho hereckého kolegu Martina Kusendu.Chvíľu barman a chvíľu masér. Rovnako ako ženám aj Martinovi sa viac páči rola hrdinu, ktorý má zlaté ručičky a svojimi dotykmi spríjemňuje deň. "Ten masér je v rámci hereckého vyžitia sa a občianskeho spolunažívania príjemnejší," tvrdí Martin. 

Herečky si pochvaľujú...

Príjemnejší je aj pre herečky, ktoré si takéto nakrúcanie rozhodne užívajú. "Ako masíruje Martin Kusenda, no vtedy som sa cítila tak choro pred Vianocami. Tak musím povedať, že mi to veľmi pomohlo," pochválila svojho kolegu Zuzka Haasová.

Tak sa zdá, že Martin to so ženami vie. Aj keď masér je len seriálový, herečky by sa do jeho rúk zverili kedykoľvek.

Pred obnaženými kolegyňami dokonca nemá ani trému a dotýka sa ich s radosťou. "Už som sa dotýkal nahého ženského tela, takže trému som nemal...," dodal Martin. O profesii maséra dosiaľ neuvažoval, ale keďže mu to pred kamerami ide, Martin priznal, že by si na úlohu maséra trúfol.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie