Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Herečka Diana Mórová (41) by chcela ešte dievčatko!
Zdielať na

Herečka Diana Mórová (41) by chcela ešte dievčatko!

Didi Mórová po mediálne známom rozchode talianskeho typu s Ďurom Mokrým žije vraj sama. Je atraktívna, úspešná asi aj dobre platená, ale hlavne samostatná. Vie zatĺcť klinec, či vymeniť žiarovku. Do oka nám ale padli isté skutočnosti. A tak si kladieme otázky. Je naozaj na všetko sama?

Diana Mórová je v poslednej dobe veľmi spokojná. Len jedno slovo údajne vystihuje jej šťastie - a tým je sloboda. Po rozchode s Ďurom Mokrým zostala Diana sama. Odvtedy sa v jej blízkosti objavuje iba jeden muž, teda ešte stále chlapec - jej syn Quido.

Deti by mali mať dvoch rodičov

Optimistická je však Diana až teraz. Ani ona svoj vzťah neukončila s úsmevom na tvári. S odstupom času si ale uvedomuje, že je niekedy lepšie sa rozísť. "Ja držím palce každému, kto má deti, len aby sa nerozchádzal, pretože je to naozaj dobré, keď majú deti oboch rodičov," vysvetľuje a zároveň dodáva, že sú chvíle, keď rodičia musia od seba.

Samota Diane momentálne vyhovuje. Na mužov však nezanevrela. "Určite si viem predstaviť vedľa seba muža, zatiaľ je to však v hypotetickej rovine. Od svojich 16-tich som mala stále frajerov, nikdy som nemala pauzu, tak teraz si to užívam," dopĺňa Diana.

Nikto ju neobmedzuje

Podľa jej slov je najvačšou výhodou, že má doma všetky veci na svojom mieste a nikto ju neobmedzuje. Sú však i chvíle, kedy pociťuje, že napriek všetkým pozitívam spojeným so slobodou, sa cíti sama. To, čo je v živote dôležité, si Diana uvedomila až v nemocnici, kde toto leto riešila celkom iné problémy, ako sú vzťahy, či rozchody.

Dievčatko by ešte prijala

Spoločnosť jej teda momentálne robia najčastejšie kamarátky. Doma si vraj bez problémov poradí aj s mužskými prácami. Zatĺcť klinec do steny, či vymeniť žiarovku berie známa herečka ako samozrejmosť. V obchode s deckými vecami sa herečka pristavila i pri ružových regáloch. A tam nám prezradila, že túži po ďalšom dieťatku, ktoré by mohlo byť dievčatko.

tv joj

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie