Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Diana Mórová exkluzívne o rozchode
Zdielať na
TopStar

Diana Mórová exkluzívne o rozchode

Pozrite si herečkine exkluzívne vyjadrenie o rozchode

Vzťahu Diany Mórovej s Jurajom Mokrým definitívne odzvonilo a známy pár sa rozišiel. Ešte pred pár týždňami tomu nič nenasvedčovalo a dvojica na seba doslova hádzala zamilované pohľady. Dnes je však všetkému inak.

Mórová a Mokrý boli spolu šesť rokov. Kríza v ich vzťahu pravdepodobne trvala už dlhšie. Rozchod prišiel ale zo dňa na deň a známej slovenskej herečke o tom, čo sa vlastne stalo ešte stále nie je veľmi do reči. "Myslím si, že čím menej budeme o tom hovoriť, tým skôr na to ľudia zabudnú," povedala Jojke v exkluzívnom rozhovore.

Diana Mórová nechcela prezradiť, či zo vzťahu vycúval Juraj Mokrý, alebo ona sama. "Niektorí radi počúvajú čo sa stalo, ale ja si myslím, že život je o niečom inom," tvrdí hviezda jojkárskeho Paneláku. "Povedala som si, že k týmto súkromným veciam nebudem nikdy hovoriť nič pozitívne, ani nič zlé," vraví D. Mórová.

Zdá sa však, že herečka berie rozchod s Jurajom Mokrým s nadhľadom. "Je rok štrnástka a štrnástka je číslo, ktoré robí v živote najväčšie zmeny," hovorí. Podľa jej slov teraz už bývalí partneri spolu stále komunikujú. Ich spoločný syn Quido bude známu dvojicu spájať napriek rozchodu už navždy.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie