Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
OTO 2011: Mórová, Hilmerová, Belešová sa z nominácie tešia
Zdielať na

OTO 2011: Mórová, Hilmerová, Belešová sa z nominácie tešia

O prestížne ocenenie OTO 2011 bojujú aj známe herečky z obľúbených JOJkárskych seriálov. Diana Mórová, Monika Hilmerová, Oľga Belešová, Gabika Dzúriková či Petra Polnišová sa čoskoro dozvedia, ktorú z nich majú diváci najradšej.

Svojská suseda Bežná, milovaná aj zatracovaná Švehlová či pekná aj keď trošku menej chápavá Mia. To je iba pár postáv, ktoré herečkám podľa divákov sadli. Aj za ne si totiž vyslúžili nominácie na prestížne ocenenie OTO 2011. "Aspoň vieš, že sa ľuďom páčiš našim divákom.  A tá priazeň je úžasná, keď je takáto veľká," hovorí Diana Mórová. 

Hilmerovej premiéra

Po prvýkrát sa na zozname vyvolených ocitla aj Monika Hilmerová. A to hneď v dvoch kategóriách: herečka v komediálnom a v dramatickom žánri.
Serióznu Moniku poznajú diváci už niekoľko sezón, veselej a odviazanej sa dočkali minulý rok v podobe trošku blond Marcely - alias Mii v seriáli Hoď svišťom. " Ja sa veľmi teším, že si to našlo tiež diváka a môžem povedať, že ma to veľmi baví, keď môžem, byť aj pred kamerou nezašaktulkovaná," tvrdá Monika Hilmerová.

Belešová sa teší

"Ja sa z toho teším aj sa veľmi chichocem, lebo som sa ocitla v spoločnosti siedmich komičiek, ktoré v podstate nezlezú z obrazovky. A ja, ktorá som sa ocitla možno v siedmich častiach seriálu Profesionáli sa hneď ocitnem v tejto spoločnosti," vyjadrila sa k nominácii Oľga Belešová.

Suseda Bežná získava inšpiráciu u svojho okolia. POdľa jej slov veľmi rada robí "študírku.! Pozoruje okolie a z toho berie inšpiráciu. Niektorí by sa vraj v jej postave našli.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie