Jasno
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Pribudne k štyrom deťom Vondráčkovej ex - Plekanca aj piate?! Jeho manželka prehovorila!
Zdielať na

Pribudne k štyrom deťom Vondráčkovej ex - Plekanca aj piate?! Jeho manželka prehovorila!

Zdroj: Instagram/LS

Keď si pred tromi rokmi rokmi povedala dvojica úspešných športovcov Lucie Šafářová (37) a Tomáš Plekanec (41) oficiálne "áno", bol už vo výhľade ich druhý potomok, ktorý prišiel na svet začiatkom mája. Rodinka sa tým rozšírila na šesť členov. K dvom synom, Matyášovi a Adamovi, ktorých má Plekanec s Luciou Vondráčkovou a jednej dcérke Leontýnke s Luciou Šafářovou, pribudol synček Oliver.

​V rodine Lucky Šafářovej a Tomáša Plekanca je pohybu stále dosť. Ich dve deti, ako aj Tomášove z prvého manželstva, vedú k športu a cestovaniu už od malička. Dvaja starší synovia sú v rámci striedavej starostlivosti spravidla dva týždne v mesiaci doma u mamy Lucky Vondráčkovej a dva v Tomášovej domácnosti s jeho manželkou. Tá ma počas ich pobytu čo robiť, aby zvládala štyri deti, aj keď je podľa jej slov Tomáš veľmi starostlivý otec.

Počas letných prázdnin sa celá šesťčlenná rodinka vybrala na dovolenku po severnej Amerike na karavane. "So štyrmi deťmi to bolo fakt náročné, ale zvládli sme to. Šli sme po americkom pobreží, otočili sme sa v Kanade a zas naspäť do New Yorku. Nikto neochorel, nikto si nič neurobil," zhrnula Šafářová v krátkosti pre eXtra.cz ich dobrodružnú cestu. Rozhodne sa ale nesťažovala, práve naopak. "Nebola to teda žiadna veľká párty, to už s deťmi ani nejde, ale naozaj sme si to veľmi užili," pochvaľovala si v tomto ohľade ozaj statočná mama, ktorej najmladší potomok Adam má iba dva roky, a tak musel byť výlet poriadne náročný. Mohlo by sa tak zdať, že by zvládla aj ďalšie dieťa.

Toto Lucie prezradila pred časom v Show Jana Krause:

Ona už ale o tom nechce ani počuť: "Rozhodne nie. Myslím, že túto kapitolu už sme naozaj uzavreli." Táto "romantika" je už teda definitívne uzavretá, no popri výchove štyroch detí si predsa len občas s Tomášom nájdu čas aj na seba. Lucka prezradila aj recept na spokojný partnerský vzťah, aký majú s Tomášom. "Musíte mať spoločné koníčky a nejaké spoločné témy, na ktoré nadväzujete. Motýli v bruchu samozrejme pominú, tak je dôležité sa potom neodcudziť. Tá hlbšia láska je potom ešte krajšia," odkázala všetkým párom skutočne rozumný recept.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Najčítanejšie