Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Totálny zvrat u Vémolovcov! A je KONIEC!
Zdielať na

Totálny zvrat u Vémolovcov! A je KONIEC!

Archívna reportáž

Karlos by nechcel, aby si s Attilom zopakoval výsledok z ich posledného zápasu

Po svadbe, ale aj búrlivých udalostiach vo vzťahu Lely (34) a Karlosa (38) Vémolovcov v minulom roku, sa tento rok snažia udržiavať pokojnejšiu rodinnú atmosféru. Karlos sa namiesto rozptyľovania s cudzími ženami sústredí viac na tréningy a zápasy, pričom sa vyjadril, že tento rok chce ukončiť svoju profesionálnu dráhu zápasníka MMA zápasom s Attilom Véghom. Na to, čo sa s ním a Lelou bude diať v budúcnosti, sa pozrela známa veštica a poriadne prekvapila.

​Nevery Karlosa Vémolu sa verejne pretriasali pomaly od začiatku jeho vzťahu s Lelou Ceterovou. Po afére s Lulu, teda Zdeňkou Černou, sa dokonca Lela zbalila a aj s dcérkou odišla. Po pár týždňoch sa ale vrátila a onedlho otehotnela. Minulý rok však Vémolov údajný pomer s mladou pornoherečkou Rikou Fane spôsobil opäť veľkú aféru, ktorá sa rozpitvávala niekoľko týždňov. To mu rozhodne neprospelo k sústredeniu sa na zápas so súperom Patrikom Kinclom, a keď sa k tomu pridali aj jeho zdravotné problémy, zápas, ktorý sa mal uskutočniť koncom decembra, odriekol. Po jeho uskutočnení v máji, keď prehral, zrejme pochopil, že so zápasmi treba skončiť. Je však otázne, čím chýbajúci adrenalín nahradí.

Veštica Barbora Kočková sa pre Extra.cz pozrela do kariet, čo Vémolovcov čaká a jej výklad bol veľkým prekvapením. "Vyzerá to, že tento človek v živote ešte začne uznávať úplne iné hodnoty, ako je povrchnosť. Niektoré ženy tomu pomáhajú, keď takým mužom doslova skáču šipky do postele. Ale to pre tohoto človeka môže v budúcnosti prestať byť atraktívne. Je možné, že sa toho úplne vzdá," avizuje premenu testosterónového zápasníka a definitívny koniec jeho avantúr. "On je vo vnútri dosť citlivý, aj keď to tak nemusí vyzerať. A tento človek začne vyhľadávať veci, ktoré majú v živote pravý zmysel," vníma z kariet naozaj nečakané Vémolove vlastnosti.

Pozrite sa, o čom sa prednedávnom rozprávali Rytmus a Karlos:

Nestane sa tak ale odrazu. "Dôjde k tomu postupne, kým zistí, že mu určité veci, vedľajšie vzťahy a podobne, v podstate do života nič dobrého neprinášajú. Karty mi neprezradili, čo presne sa stane, ale má to byť niečo veľmi zvláštne. Stretne ho nejaká situácia. Neviem povedať, aká, ale štýl jeho života mu to obráti celkom hore nohami. Zmení sa vzorec jeho správania, k životu pod vplyvom toho začne pristupovať úplne inak," veštica naznačila zvláštnu udalosť, ktorá by mala byť zlomová.

Vémolovci práve oslávili 6 rokov vzťahu:

Je známe, že Vémola čelí trestnému stíhaniu pre nelegálne obchodovanie s bielymi tigrami, ktorí sú ohrozeným druhom a hrozí mu aj väzenie. K činu sa mal priznať s tým, že to ľutuje. Ktovie, či aj to neprispeje k jeho premene. Isté je, že pre Lelu a jej deti je to dobrá správa, predsa len, upokojeného otecka, ktorý sa bude venovať rodine, by nepochybne prijali.

Najčítanejšie