Polojasno
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Všetko je napokon inak?! Vémolovi už neverí ani Lela!
Zdielať na

Všetko je napokon inak?! Vémolovi už neverí ani Lela!

Archívna reportáž

S veľkou chuťou si svoju výhru v zápase s Attilom Véghom (38) užíva legendárny český zápasník Karlos Vémola (38). O to viac, keďže mal byť posledný v jeho zápasníckej kariére. V rámci jeho momentálnej eufórie však už o tom, že ozaj skončí, mnohí pochybujú. Medzi nimi je prekvapivo aj jeho manželka Lela (38), ktorá ho pozná veľmi dobre.

​Na plagátoch aj v príspevkoch na sociálnych sieťach lákajúcich na zápas Karlosa Vémolu a Attilu Végha sa vynímal nápis Odveta storočia. Pre "Terminátora", ako nazývajú Vémolu, bol o to dôležitejší, že ním mal ukončiť svoju zápasnícku kariéru. Prehra by ho iste zlomila, bola by už treťou počas posledného roka a on potreboval odísť z ringu ako víťaz, ak nechcel, aby si ho ľudia napriek bohatej víťaznej kariére pamätali ako lúzra. Po víťazstve v pražskom Edene stále tvrdí, že je posledné v jeho kariére a ide do dôchodku.

Bojovné srdce v sebe Karlos nezaprie a ihneď po zápase s Véghom už toto rozhodnutie spochybnil, keď prehlásil, že by sa ešte mohol vrátiť do ringu práve s ním, v odvetnom zápase na zavŕšenie ich zápasníckej trilógie. Ako píše Extra.cz, odvetu pripustil aj Attila Végh. Na svojom instagramovom profile v špeciálnom pozápasovom streame však Vémola trval na tom, že so zápasením skončil. Priznal ale, že o tom pochybuje aj jeho manželka. "Ona je práve z tých ľudí, ktorí tomu najmenej veria. Vie, aký som. Možno ju na budúci týždeň vezmem na dovolenku a ukážem jej, že si dokážem aj odpočinúť a presvedčím ju. Chvíľu to ale bude trvať," podotkol so smiechom.

Na otázku fanúšika, či by nechcel odvetu s Patrikom Kinclom, sa Karlos vyjadril už menej nadšene: "Nehovorím, že by som nechcel. Keď som ale povedal, že chcem ísť do dôchodku, chcem sa toho držať. Jediný, kto nechce, je Patrik Kincl, ktorý ponuku niekoľkokrát zhodil zo stola. Svojej mame som sľúbil, že na 84 kilogramov zhadzovať nebudem, je to pre mňa fyzická i zdravotná záťaž." Do Oktagonu však prichádza nová hviezda, ako to v sobotu potvrdil aj spolumajiteľ organizácie Ondřej Novotný. Vémola k tomu škodoradostne  poznamenal: "Nad Kinclom sa sťahujú mraky, pretože sa do Oktagonu vracia Uzbek s českým srdcom Makhmud Muradov." Práve s ním Karlos trénoval pred zápasom s Véghom a sú priatelia, narozdiel od Kincla, s ktorým má Karlos prinajmenšom napätý vzťah. Ktovie, či by ešte chcel riskovať výprask, aký od neho naposledý dostal.

Najčítanejšie