Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexi divoška! Cibulková sa pochválila tehotenským fotením, je poriadne ORIGINÁLNE!
Zdielať na

Sexi divoška! Cibulková sa pochválila tehotenským fotením, je poriadne ORIGINÁLNE!

Archívna reportáž

Onedlho sa stane naša historicky najúspešnejšia tenistka po druhýkrát mamou. Dominika Cibulková nosí pod srdcom dievčatko a malý Jakubko dostane tak trochu predčasne darček k tretím narodeninám - bude z neho veľký brat.

​Dominika sa netají tým, že slovo "priemerná" nemá vo svojom slovníku. Zato "extravagancia" je jej druhé meno. A tak pravidelne ohuruje, alebo aj priam šokuje, či dokonca pohoršuje konzervatívne Slovensko - nielen oblečením, ale aj spôsobom života.

Len prednedávnom sa pochválila luxusnou párty "baby shower", teda akési symbolické ukončenie tehotenstva a vítanie bábätka, ako to majú vo zvyku za oceánom. Teraz už ide skutočne do finále, bruško je na prasknutie a to je ideálny čas na tehotenské fotenie.

Od Dominiky netreba čakať nič bežné a priemerné:

​Pri Jakubkovi zvolila Dominika absolútne jednoduchý štýl, vlasy v cope a dlhú čiernu sukňu. Fotky boli čiernobiele a skutočne im nebolo čo vytknúť. Teraz je to ale úplne iná káva. Už ochutnávka spred pár dní dávala tušiť, že to bude väčšia divočina. Podstrihnuté, rozstrapatené vlasy a dramatické líčenie. A ako je už zrejmé, tentokrát Dominika zakryla vrch tela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

No podstatné je, čím ho zakryla - skutočne neobvyklý kúsok je pri tehotenskom fotení latexová bunda. Dominika vyzerá na fotkách skutočne fantasticky a vidno to aj v komentároch. Je až prekvapivé, že sú všetky pozitívne a nikto sa nezačal zavzdušňovať len preto, že Cibulková nie je v romantických šatách, ale zvolila priam rockerský štýl, pričom s výberom opäť pomáhal jej dvorný stylista Andrej Kusalík. Fotenie je vybavené,ďalšia méta je potom už len pôrod!

Najčítanejšie