Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žaloba! Vémola má problém, nabudúce možno bude radšej mlčať!
Zdielať na

Žaloba! Vémola má problém, nabudúce možno bude radšej mlčať!

Archívne video

December nebol pre Vémolu radostný ani pred 3 rokmi, keď ho Végh poslal k zemi

Aj keď sa veľmi očakávaný zápas o titul medzi zápasníkmi Karlosom Vémolom (37) a Patrikom Kinclom (33) koncom decembra konať nebude kvôli zdravotnej indispozícii Vémolu, ich slovná prestrelka pokračuje ďalej. Po tom, čo vo Vémolande došlo k veľkej policajnej razii pre nejasnosti okolo zadováženia a chovu exotických zvierat, Vémola obvinil Kincla, že to on ho udal. Ten sa rozčúlil natoľko, že sa vyhráža Karlosovi súdom.

​Títo dvaja vraj kedysi kamaráti si teraz nevedia prísť na meno. Vyzerá, že taktika Kincla pred pôvodne plánovaným zápasom 30. decembra proti Vémolovi bola založená na kritike jeho súkromného života. Tam má Vémola naozaj veľké slabiny. Odrazu sa objavila mladá pornoherečka Rika Fane, ktorá tvrdila, že bola jeho milenkou a podelila sa aj o detaily. To veľmi zle znášala Karlosova manželka Lela a doma mal preto dusno. Ledva to ako-tak u nej vyžehlil, začali jeho zdravotné problémy a musel si poležať v nemocnici vraj vo vážnom stave. Len čo ho odtiaľ pustili, došlo k policajnej razii v jeho Vémolande.

"U mňa doma bolo viac ako tridsať policajtov a všetci hľadali tigra, ktorý bol vo výbehu v záhrade. Dokonca ho hľadali u susedov a u mojej upratovačky. To, že terorizovali mňa a moju rodinu, by som ešte prekusol. Čo však nechápem, je to, že neprišli s jediným odborníkom, ktorý by sa zaoberal exotickými zvieratami. Boli tam síce ľudia z veteriny a životného prostredia, ale nikto z nich im nebol schopný odobrať vzorky. Musel som to urobiť ja, aj keď som nebol povinný to urobiť. Nechcel som, aby sa to zviera stresovalo a trápilo, keď tí ľudia vôbec nevedeli, ako majú postupovať," posťažoval sa Vémola pre Fightlife.cz s dodatkom, že "išlo o účelové udanie od kamaráta Patrika Kincla". Ten sa voči tomu ale hneď ohradil.

Kincl a Vémola sa pobili už pred 4 rokmi:

"Karel veľmi dobre vie, prečo u seba mal tú prehliadku a vie aj to, že ja s tým nemám nič spoločné. Stále má tendenciu hádzať svoje problémy na niekoho iného a nie je schopný postaviť sa k tomu ako chlap a povedať pravdu," namietal rozhorčený Kincl vo vyhlásení pre Expres.cz a uvažuje nad tým, že Vémolu poženie pred súd. "Určite je v hre, že celú túto jeho špinavú hru budem riešiť právnou cestou. Tí, ktorí Vémolu sledujú dlhšiu dobu, mu už samozrejme neveria, ale ja naozaj nenechám len tak ohováranie v hlavných správach  namiesto ospravedlnenia za zrušený zápas," zastrájal sa šampión strednej váhy.

Vémola sa zrejme trochu vyľakal a začal tvrdiť, že nemyslel Kincla, ale Kinclovho kamaráta. Z jeho vyjadrenia to napokon je aj zrejmé, keď si človek uvedomí, že s Kinclom už nie sú kamaráti a zrejme by ho tak teda netituloval. Isté je ale to, že vzťahy sú zrejme definitívne pošramotené, no aj to, že Vémola skutočne nemá práve dobré obdobie. 

Kincla hnevá, že prišiel o zápas s Vémolom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Kincl (@patrik_kincl)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie