Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kedysi Rodrigo, dnes Barbie dráždila v priesvitných šatách pri vášnivých bozkoch s exfrajerom!
Zdielať na

Kedysi Rodrigo, dnes Barbie dráždila v priesvitných šatách pri vášnivých bozkoch s exfrajerom!

Zdroj: Instagram/JA

Rekordmanka v plastikách, transgender modelka Jessica Alves (39), predtým Rodrigo, mala kedysi ešte vo svojej mužskej podobe Kena románik s talianskym plastickým chirurgom Giacomom Urtisom (45). Ten vtedy Rodrigovi pomáhal s plastikami, ale zašlo to aj ďalej. Keď sa Rodrigo rozhodol pre zmenu pohlavia, bol z toho Giacomo vraj zmätený, prestali sa ako milenci stretávať a zostali iba priateľmi. No od tohto leta sa začalo o nich hovoriť opäť v spojení s láskou.

​Hoci Jessica prišla v lete do Talianska, aby sa nechala nafotiť pre istý magazín, vraj o stošesť randila s mužmi v nádeji, že jeden bude ten pravý. No našla si čas aj na Giacoma a zdá sa, že stará láska nehrdzavie. "Milujem Taliansko a milujem Talianov, bol by to naozaj sen, keby môj muž bol naozaj Talian," vyznala sa najslávnejšia ľudská Barbie na svete s tým, že by bola rada, aby bol aj otcom jej dieťaťa, po ktorom veľmi túži. Už minulý rok spôsobila rozruch vyhlásením, že chce mať dieťa práve s Urtisom: "Stále milujem Giacoma. Je bisexuál, takže dúfam, že si to vyjasní v srdci a potom sa vráti ku mne a bude ma opäť milovať. Vnútri som stále ten istý človek ako predtým, zmenil sa len môj vonkajší vzhľad," zverila sa Jessica. 

"Hovorili sme aj o spoločnom dieťati, sľúbil mi to a ja by som bola veľmi šťastná, keby sa to stalo. Je úžasný a bol by z neho skvelý otec. Veľmi dobre ho vidím ako otca nášho budúceho dieťaťa," tvrdila vtedy Jessica a zrejme od toho doteraz neupustila. Giacomo sa medzitým snaží pre to niečo aj urobiť. "Nie je to ľahké, potrebujem pochopiť, či sa budeme môcť milovať aj takto," povedal pred časom. "Najskôr som bol zmätený správou, že sa Rodrigo chce stať ženou, najmä po tom, čo som s ním flirtoval, nemohol som uveriť, že sa preto naozaj rozhodol," priznal sa a ich vzťah vtedy presunul iba do priateľskej roviny. 

Jessica kvôli početným plastikám neváha prejsť veľké diaľky, operovali ju lekári v Iráne, v USA, v Thajsku a nedávno navštívila aj azerbajdžanské Baku: 

Ako to najnovšie vyzerá, ich vzájomná príťažlivosť stále funguje. Na večeru s Giacomom si do luxusného milánskeho podniku obliekla Jessica veľmi zvodné šaty a zaujala ho natoľko, že si prejavovali náklonnosť aj vášnivými bozkami a nežnými dotykmi. To skutočne nevyzeralo iba ako priateľský spôsob správania sa tejto extravagantnej dvojice. Fotky Jessicy s jej ex si môžete pozrieť TU. 

Jessica Alves sa v novom tele cíti natoľko sebavedome, že sa neváha predviesť aj takmer nahá: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Aj keď sa osobne nevídavali tri roky, každodenne vraj boli v kontakte. Urtis jej pritom vždy skladal poklony a zdôrazňoval, že je stále krajšia a krajšia. Jeho otázke "Chýbala si mi, môžem ťa prísť pobozkať?", zrejme Jessica nedokázala odolať a tak sa opäť stretli v Miláne. Zjavne sa bozky stali skutočnosťou a podľa všetkého tvoria opäť pár. Ale či dôjde aj na vážny vzťah a nebodaj založenie rodiny ešte jasné nie je.

Giacomo tiež nemá ďaleko k ženskému vzhľadu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Giacomo Urtis (@giacomourtis)

Súvisiace články

Najčítanejšie