Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dva mesiace po svadbe hovorí Lela o Karlosovi TAKTO! Budúcnosť zhodnotila jasne!
Zdielať na

Dva mesiace po svadbe hovorí Lela o Karlosovi TAKTO! Budúcnosť zhodnotila jasne!

Archívne video

Po rodine je v živote Vémolu na prvom mieste zápasenie

Novomanželia Vémolovci už stihli absolvovať svadobnú cestu v Dubaji, ktorý je ich obľúbenou destináciou. Už sú späť vo bežnej každodennosti manželského života v rodine, ktorú tvoria už vyše tri roky, aj spolu s ich dvomi malými deťmi. Dcérka Lilinka má tri roky a synček Rocky nemá ani rôčik, no plán na tretie dieťa je už na programe. Karlos Vémola (37), zvaný aj Terminátor, sa hneď po svadbe a svadobnej noci chválil, že na tom pracujú, ale Lela sa k tomu doposiaľ veľmi nevyjadrovala. Pre zmenu si pochvaľovala svoju superštíhlu postavu. Teraz priznala, aký je jej postoj.

​Lela a Karlos sa aktuálne ukázali na premiére muzikálu Maminy v Divadle Lucie Bílej, téma detí tak bola nanajvýš aktuálna, píše portál Super.cz. Pre mužov je vraj vstup na predstavenie len na vlastné nebezpečenstvo, ale zápasník MMA Karlos Vémola sa toho varovania zjavne nezľakol. Práve naopak, zdá sa, že je to práve on, kto sníva o početnej rodine.

Vémolu zjavne neodradil ani vtipný muzikál o materstve a rodičovstve,  keď sa po predstavení hneď zveril s  ďalšími rodinnými plánmi. "Dúfam, že nás ešte minimálne aspoň dve deti čakajú. Práve na javisku mala Lela krásny príklad, keď jedna z hrdiniek mala päť detí a tiež to zvládla," vyjadril sa Karlos, ktorý si zjavne stotožňuje dianie na divadelných doskách s realitou. No Lela mu pritakala. "Ak pánboh dá, tak určite ešte nekončíme," zverila sa, že je ochotná podstúpiť ďalšie tehotenstvá, hoci to ostatné, keď čakala Rockyho, mala rizikové.

Terminátor sa pritom nezabudol pochváliť, že sa o deti postarať vie. "Robím úplne všetko. Viem prebaľovať, obliekať, jednoducho čokoľvek. Ale robím to len vtedy, keď som doma," úprimne podotkol tú zásadnú informáciu, z ktorej vychádza, že predsa len až tak často tým pádom nepomáha. Lela je ale podľa všetkého spokojná a pridala aj pochvalu. "Je pracovitý, ale domov chodí až večer, takže je to aj tak všetko na mne. Ale je šikovný, vybrala som si dobrého muža. Je dobrý otec, v živote by nedovolil, aby sa deťom niečo stalo. Keď sú s ním, nemusím sa o ne báť," vysvetlila, ako to u nich doma v rámci opatery detí funguje.

Lela sa nebojí rozšíriť s Karlosom rodinku napriek tomu, že ich vzťah zažil už viaceré turbulencie. Aktuálne sú od svedby v idylickej fáze, možno by preto mali toto romantické obdobie využiť aj na plodenie dieťaťa. Vémola chce vraj až sedem potomkov, štyroch už má, je tak ešte na čom pracovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie