Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Herecký klan sa rozrástol! Nadšení rodičia privítali už SIEDME dieťa!
Zdielať na

Herecký klan sa rozrástol! Nadšení rodičia privítali už SIEDME dieťa!

Archívna reportáž

Už pri štvrtom dieťati páru Baldwinovcov začala túžba po deťoch krásnej Hilarie (38) vzbudzovať pozornosť. Alec (64), ktorý je sám z početnej hereckej rodiny, sa pri piatom tváril, že už stačilo, no o pár týždňov už mali aj šieste - vynosené náhradnou matkou. A siedme aktuálne porodila opäť krásna inštruktorka jogy.

​Rodina Baldwinovcov sa rozrástla do skutočne neobvyklých rozmerov. Sedem detí je nevídaný stav aj v bežných rodinách, nieto ešte v Hollywoode. Ešte šokujúcejšie je, že šesť z nich priviedla na svet jedna žena - Alecova druhá manželka Hilaria. Ultra štíhla inštruktorka jogy a influencerka sa v materstve evidentne našla.

Vo štvrtok 22. septembra priviedla na svet dievčatko, ktoré dostalo meno Ilaria Catalina Irena Baldwin. Na Instagrame Hilaria Baldwin napísala: "Je tu! Sme takí nadšení, že vám môžeme predstaviť náš maličký splnený sen," pochválila sa a pridala aj informáciu o váhe drobného dievčatka - 3100 gramov.

Alec má za sebou ťažký rok potom, čo nešťastne priamo na pľaci zastrelil kameramanku:

"Jej súrodenci Baldwinovci trávia deň zbližovaním a vítaním v našom domove. Veľa lásky vám všetkým. Sme veľmi šťastní, že s vami môžeme osláviť túto nádhernú novinku," písala dojatá mamička. "Boli sme si celkom istí, že naša rodina je kompletná, a toto prekvapenie nás nesmierne teší," podelila sa o myšlienky rodáčka z Bostonu. "Naše nové dieťa je veľmi svetlým bodom v našom živote. Je to požehnanie a dar," uzavrela radostnú správu jej početnej rodinky.

Bábätko sa pripojí k starším súrodencom Carmen (9), Rafaelovi (7), Leonardovi (5), Romeovi (4), Eduardovi (1) a 18-mesačnej Lucii, ako aj k Alecovej 26-ročnej dcére Ireland, ktorú má s bývalou manželkou Kim Basinger. Keďže Hilaria je ešte stále vo veku, keď môže priviesť na svet hoci aj ďalších päť detí, je vysoko pravdepodobné, že nejaké ešte pribudne.

Súvisiace články

Najčítanejšie