Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ben sa vybral na akciu po boku príťažlivej blondínky! No najviac šokovalo odhalenie, KTO to je!
Zdielať na

Ben sa vybral na akciu po boku príťažlivej blondínky! No najviac šokovalo odhalenie, KTO to je!

Archívne video

Životný štýl Benovi iste mnohí závidia

Sympatický spevák s africkými koreňmi po otcovi, Ben Cristovao (35), si svoje súkromie chráni. Už dávno nebolo vidieť po jeho boku žiadnu priateľku, aj preto bolo prekvapením jeho priznanie ešte v júni, že je práve po rozchode. Ani vtedy ale neprezradil, kto to bol, iba uviedol, že mu expriateľka dopomohla k sebapoznaniu. Teraz má byť podľa jeho slov vo fáze celkového rozvoja. Veľa mu dalo v tomto smere aj nakrúcanie veľkofilmu Jan Žiška. Práve na jeho českej premiére sa ukázal s pôvabnou blondínkou.

​Spolu s Karlom Rodenom dostal Cristovao v novom historizujúcom filme o českom národnom hrdinovi od režiséra Petra Jákla najväčší priestor spomedzi českých hercov. Aj keď Ben nie je vyštudovaným hercom, svoju rolu kumánskeho bojovníka zvládol výborne. Iste je na seba patrične hrdý, ale ešte viac sa iste z jeho úspechu teší mama. Práve tá bola tou peknou blondínkou, ktorá prišla po jeho boku na premiéru filmu a vzbudila veľkú pozornosť. Nikto by zrejme neuhádol, že je Benova mama Bianca, keby to obaja nepriznali. Pôsobí mimoriadne mladistvo, hoci má už päť rokov po päťdesiatke.

Zatiaľ čo si Cristovao obliekol neprehliadnuteľný lesklý tyrkysovomodrý oblek, mama mala ľahké splývavé šaty s hlbokým výstrihom. "Mamka je pyšná, všetko je dobré," pochvaľoval si s úsmevov jej spokojný syn. S jeho otcom pôvodom z Angoly sa rozišla, keď mal iba štyri roky. Má s ním pritom aj dcéru, ktorá žije v Los Angeles, kde žne úspech so svojimi stand-upmi.

Z ďalšieho manželstva má mať Benova mama, o ktorej sa nedá nájsť takmer vôbec nič, vraj ešte dve dcérky a profesne pôsobí v oblasti PR. Iste radí synovi aj v tomto smere, hoci on sám je už dávno veľmi zdatný v komunikácii s verejnosťou. Na svojom internetovom profile má takmer osemstotisíc sledovateľov. "Mamička je kočka a tebe to veľmi svedčí," komentovali mnohí ich spoločnú fotografiu z premiéry. Nie je to prvýkrát, čo sa Ben pochválil krásnou matkou a vždy to má rovnaký následok - ľudia híkajú a nechcú veriť. No tak, ako je Ben hrdý na mamu, ona zrejme musí byť na syna pyšná aspoň raz toľko.

Na druhej fotke je Ben s mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Benov talent je naozaj všestranný. Nielenže spieva, skladá hudbu aj texty, moderuje, ale aj výborne tancuje a rapuje, presadil sa tiež v športe, kde sa okrem snowboardingu venuje aj áziskému bojovému umeniu. Študoval na súkromnej vysokej škole medzinárodný obchod a diplomaciu. Teraz ukázal aj svoj herecký potenciál. "Bolo vlastne pekné byť trochu zhnusený a daný do trochu iného charakteru, ako je tomu zvyčajne. Pozerať sa na seba inak. Veľmi ma to bavilo," uviedol pre Blesk po premiére filmu Jan Žiška. Svoj honorár mal venovať produkcii filmu. O Benovi bude iste aj vo svete filmu ešte veľa počuť. Aspoň tak, ako v hudobnom svete, keď vydal už tri úspešné albumy a má veľa fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie