Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Johnny Depp má novú frajerku! Má o vyše 20 rokov menej, je vydatá a na súde mu nepomohla!
Zdielať na

Johnny Depp má novú frajerku! Má o vyše 20 rokov menej, je vydatá a na súde mu nepomohla!

Archívna reportáž

Spor vedený v USA skončil pre Deppa víťazstvom

Od škandalózneho rozchodu s Amber Heard sa zdalo, že Johnny Depp (59) na lásku zanevrel. Pomerne dlho bolo okolo neho v tomto smere ticho, no zdá sa, že herec dá láske ešte predsa len šancu. Už počas vyše mesiac trvajúceho súdneho procesu ho v máji spájali s jeho právničkou, atraktívnou Camille Vasquez. A právnička si napokon jeho srdce aj získala, no nie Camille.

​Johnny Depp chodí s Joelle Rich, právničkou, ktorá ho zastupovala v britskom súdnom procese o urážke na cti proti denníku Sun, potvrdil portál Page Six. Joelle je špičková právnička a hoci má len 37 rokov, zastupovala už mnohé známe osobnosti. V Johnnyho prípade sa jej ale nepodarilo uspieť a spor s bulvárnym denníkom, ktorá nazval Deppa "bitkárom žien", prehrali. To pre herca znamenalo zvrat v kariére a stopku v Hollywoode.

Joelle Rich žije v Londýne, no romanca s Deppom má jednu chybičku - ešte stále je vydatá, hoci s manželom žijú údajne už nejakú dobu oddelene. Majú dve deti.

Londýnsky proces pre herca nedopadol dobre:

​Joelle prišla Deppa podporiť aj pri jeho víťaznom americkom procese o ohováraní proti jeho bývalej manželke Amber Heard, hoci do súdnej siene nevstúpila. "Nebola to žiadna profesionálna povinnosť, aby tam bola," uviedol nemenovaný zdroj a dodal, že Depp a Rich sa diskrétne stretávali v hoteloch počas raných fáz ich romániku. Kedy sa ale vzťah začal ostáva zatiaľ nejasné. 

Pozrite si fotky Deppa a Rich spred vyše roka, keď sa konal proces v Londýne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @okmagazinegeorgia

Súvisiace články

Najčítanejšie