Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Posledná reakcia! Manželka Žilkovej nového priateľa TAKTO ukončila vyostrenú debatu!
Zdielať na

Posledná reakcia! Manželka Žilkovej nového priateľa TAKTO ukončila vyostrenú debatu!

Zdroj: instagram/VŽ a MH

Veronika Žilková (60) je zjavne veľmi šťastná vo vzťahu s niekdajším rockerom Pepom Holomáčom (62). Chváli sa aj tým, že sa už zoznámila s jeho bratom a deťmi z dvoch predchádzajúcich manželstiev a on zas s jej deťmi a vnúčatami. Všetko sa zdalo byť dokonalé, kým sa neozvala Pepova manželka!

​Veronike sa nemožno čudovať, že sa cíti s Holomáčom dobre, veď sú rovesníci a obaja roky pôsobia vo svete šoubiznisu, čo ich iste spája. "Dobrá správa je, že žijem... Je skvelé, keď vás život zvedie s niekým, kto je rovnako starý, kto má veľa podobných zážitkov, pozná rovnaké filmy... Dá sa začínať znovu," tvrdila Veronika pred pár dňami s nadšením. Vzápätí ju ale verejne schladila Holomáčova manželka Martina (47), keď uviedla pre Blesk, že "pán Holomáč nie je priateľom pani Žilkovej, ale jej dočasný milenec, pretože je ženatý a rozvádzať sa kvôli nej rozhodne nehodlá." Vyjadrila sa k Žilkovej, že by sa mala "nad svojím správaním tiež zamyslieť". "Rozvracia doteraz fungujúce manželstvo... Spôsobila mi tým verejnú hanbu a poníženie nielen v osobnom, ale aj v pracovnom živote," hnevala sa Holomáčová.

Verejnosť toto vyjadrenie nepochybne poriadne šokovalo, pričom Veronika aj Pepa sa okamžite ohradili. Svorne tvrdili, že manželstvo je už dlhšie nefunkčné, žijú v odlúčení a rozvod je na stole. A prešlo pár dní a už aj Martina Holomáčová odrazu otočila. Síce stále trvá na tom, že doteraz nebola podaná žiadosť o rozvod, ale už sa mali na tom s manželom dohodnúť.

Od februára, keď sa Stropnický so Žilkovou cez e-mail po 18 rokoch rozšiel, Veronika značne pookriala:

"V súčasnej dobe žiadne rozvodové konanie neprebieha, ale čo najskôr bude oficiálne podaný návrh na rozvod na súd," vyjadrila sa pre Blesk už zmierlivejšie. Mala k tomu dospieť po rozhovore s manželom. "Včera večer sme sa s manželom dohodli na ukončení nášho manželstva. Naše manželstvo hodnotím ako pekné, aj keď, samozrejme, ako každé iné, prechádzalo istými krízami, ktoré sme až doteraz vždy ustali. No nič, všetko raz končí a nové začína... S rozchodom s manželom som už zmierená a môjmu (ex)manželovi a pani Veronike želám veľa šťastia," uzavrela to s dokonca priateľským prianím zaľúbencom.

Všetkým stranám tým zrejme padol kameň zo srdca a nič nebráni tomu, aby mohol každý z nich rozvíjať svoj nový vzťah. Martina má mať už nejaký čas vzťah so ženou, čo malo byť aj príčinou odlúčenia s manželom. Veronika je v rozvodovom konaní s manželom Martinom Stropnickým (65) a verdikt pravdepodobne padne už na prvom pojednávaní v novembri. U Holomáčovcov by k tomu malo dôjsť taktiež v dohľadnej dobe.

Holomáčova manželka je mladistvá, príťažlivá žena:

Súvisiace články

Najčítanejšie