Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šok pre Bagárovej Muradova! Má ZÁKAZ vstupu do Česka, nedostane sa ani k dcére Rumii!
Zdielať na

Šok pre Bagárovej Muradova! Má ZÁKAZ vstupu do Česka, nedostane sa ani k dcére Rumii!

Archívna reportáž

Expriateľ speváčky Moniky Bagárovej, otec ich jedinej dcérky Ruminky (2), zápasník MMA Makhmud Muradov prišiel o vízum do Českej republiky. Jeho odobraním sa automaticky vzťahuje zákaz na vstup do celej Európskej únie. V Česku pritom žil dlhých 12 rokov a pri mnohých víťazstvách dvíhal nad hlavu aj českú vlajku.

​Ako prvý prišiel s informáciou portál iSport.cz, Muradov sa exkluzívne pre Extra.cz vyjadril, že je v situácii v šoku a absolútne nechápe, prečo mu víza odobrali. "Vraj som nebezpečný pre Českú republiku a verejnosť. Neviem prečo, ani neviem z akého dôvodu. Bohvie, asi maju nejakú informáciu, môžu si niečo aj sami vymyslieť," hovorí zápasník. Je odhodlaný sa o vízum aj súdiť. 

V jeho prípade totiž ide o skutočne závažný zásah nielen čo sa týka jeho kariéry, ale aj otcovstva. Nakoľko nemôže vstúpiť do Česka, nemôže sa stretnúť ani so svojou dcérkou Ruminkou, ktorú podľa jeho slov nadovšetko miluje a nič na tom nezmenil ani rozchod s jej matkou, Monikou Bagárovou. Napokon, aj s ňou má údajne naďalej korektné vzťahy, práve v mene dcérky.

Ešte pred mesiacom a pol veselo poskytoval v Česku rozhovory:

Tento rodák z Uzbekistanu sa dlhé roky pokúšal získať v Česku aj trvalé bydlisko a urážalo ho, že mu to neustále odopierali. "Nechcú mi dať papiere už dlho, čakám asi šesť či sedem rokov. Najskôr na schválenie prechodného pobytu, teraz na trvalý pobyt. Aj keď mám dcéru, mi napokon vízum zrušili," povedal rozčarovaný Mach. Nahnevané hovorí, že mu vzali všetko, čo si 12 rokov budoval, o čo bojoval.

Muradov má v profile mnoho fotiek s Ruminkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Česko pritom berie ako svoj druhý domov, kde má kopu kamarátov, trénerov, aj rodinu. "Preto sa budem súdiť a verím tomu, že ten súd vyhrám, nemajú totiž dôvod, prečo by ma nepustili a odtiaľto vyhodili," trvá na svojom odhodlaný bojovník. V prvom rade chce požiadať o európske vízum, aby mohol byť s dcérkou. No zrušiť už musel septembrový zápas vo Francúzsku, kam by sa bez víza nedostal a najbližšie ho tak čaká až Abú Dhabí v októbri, čo napokon považuje za lepšiu správu.

Súvisiace články

Najčítanejšie