Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lela a Karlos sa vzali už DÁVNO! Prítomných zaviazali mlčanlivosťou!
Zdielať na

Lela a Karlos sa vzali už DÁVNO! Prítomných zaviazali mlčanlivosťou!

Archívne video

Vo štvrtok sa konala v Prahe na Vltave "svadba storočia", ako ju sebavedomo označil mladoženáč Karel Vémola. Za manželku si vzal Žilinčanku Lenku, niekdajšiu playmate, dnes už mamu dvoch Karlosových detí, pričom na ceste je možno aj tretie, ako o svadobnej noci husto vyhlasoval zápasník. Ktovie, či sa ale po divokej zábave do svitania ešte mal vôbec k nejakej akcii.

​Svadba Vémolovcov bola skutočne megalomanská, ako sa na tento párik patrí. Niekto by ju nazval "kolotočárskou", niektorí hovorili o "sedlačine", no pravda je, že ak sa páčila novomanželom, to jediné je podstatné. A Lela a Karlos to majú radi presne také, aké to bolo - blýskavé, cinkavé, drahé a hlučné.

Pár oddával herec Jiří Krampol, čo bolo poriadne prekvapenie, nakoľko nemá žiadne poverenie túto úlohu plniť. Vémola síce tvrdil opak, no samotný herec po obrade priznal, že šlo len o symbolický akt. "Nemám, samozrejme, oprávnenie oddávať, tá primátorská medaila na mojom krku je len rekvizita. Som presvedčený, že tí dvaja sú dávno oddaní a ja som im týmto len spestril tú ich svadbu storočia," povedal ostrieľaný herec.

Ako sa podarilo zistiť portálu Expres.cz, Krampol sa nemýlil. Nie je zrejmé, či bol hosťom na skutočnom obrade, no údajne sa udial oveľa skôr, ako štvrtková svadobná paráda. "Manželmi sú už šesť mesiacov. Svadba bola v kruhu rodiny, bolo tam okolo 35 ľudí, na známom mieste v Prahe," napísal do redakcie nemenovaný zdroj.

Prítomní hostia na obrade vraj museli dodržať prísne podmienky. "Boli oboznámení so sľubom mlčanlivosti v podobe listiny, ktorú musel každý podpísať. Aj súhlas, že nesmú podať žiadne podrobnosti a fotografie do doby, kým Karlos nedá súhlas k uverejneniu," napísal údajný kamarát dvojice, ktorému by ale zrejme Vémolovci veľmi nepoďakovali za porušenie dohody. Ktovie, či a kedy novomanželia vyjdú s pravdou von, pozitívne na tejto správe je to, že podľa nej aspoň už skutočne sú manželia. Ľudia im totiž vyčítali, že zohrali divadlo a ani sa pritom nevzali. Mnohí im to majú za zlé, ako sa dá vyčítať aj v komentároch.

Súvisiace články

Najčítanejšie