Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plačková ťahá na sto kíl, bábo je nadpriemerne veľké, no lekár TAKTO rozhodol o pôrode!
Zdielať na

Plačková ťahá na sto kíl, bábo je nadpriemerne veľké, no lekár TAKTO rozhodol o pôrode!

Archívna reportáž

Najdlhších deväť mesiacov v živote ženy sa v prípade Zuzany Strausz Plačkovej končí. Čakanie na jej najväčší poklad sa už ráta len na dni a v podstate by bábo mohlo pokojne prísť na svet už kedykokoľvek. Zuzana by to iste aj privtala, napokon, azda každá mamička potvrdí, že posledné týždne sú najťažšie.

​Najťažšie sú aj preto, že nastávajúce mamičky sú najťažšie. Pochopiteľne, nie všetky priberú rovnako, niektoré viac iné menej, no aj tak je tehotenstvo pre organizmus a telo obrovská záťaž. To už vie celkom presne aj Plačková, ktorá patrí k ženám, ktoré pribrali nadpriemerne. "Včera som si všimla, že mám celulitídu aj na chrbte, to som ani nevedela, že existuje niečo také," napísala úprimne. 

Instagram/QP

Už pred dvomi týždňami jej ukazovala váha 94 kíl, teraz to bude zrejme o ďalších pár kíl viac. Celkovo bude prírastok na váhe okolo 30 kíl, čo je poriadny šok pre telo zvyknuté dovtedy nosiť len čosi okolo 60 kíl. Kĺby a väzivá dostávajú na frak a preto by iste bolo pre Zuzanu obrovskou úľavou, ak by to už "prasklo". "Toto je jedna veľká radosť, keď si už poriadne ani nevieš na riť sadnúť, lebo ťa bolí už fakt všetko," opísala pocity, ktoré pozná azda väčšina žien krátko pred pôrodom.  "Moja chôdza znázorňuje postavičku Pingu, zo strany na stranu", uťahuje si Plačková sama zo seba dúfajúc, že už to "nejako dobojuje".

Zuzana dala von aj dôkaz o svojej váhe - toto bol stav v polovici júla:

Instagram/QP

​No nie je to len ona, kto poriadne narástol, rovnako priberá aj jej bábo a ako v instastories priznala, je už väčšie, ako je priemer v jeho gestačnom veku. No napriek tomu spravil jej lekár prekvapivé rozhodnutie a termín pôrodu posunul na neskôr. Z toho sa dá chápať, že Zuzana sa zrejme nechystá rodiť prirodzene, keďže v takom prípade si skutočne ženy nevedia presne naplánovať deň, keď príde bábo na svet. Plačkovú toto rozhodnutie ale zjavne vôbec nepotešilo, nakoľko lamentovala, či sa už konečne vôbec dočká, kedy konečne porodí.

Takto dokonalé to v prípade Zuzany nie je, ako ukazuje na iných fotkách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Zuzana sa nehanbí ukázať ani trpkú realitu:

Instagram/QP

​Ktovie, či sa chystá vôbec dojčiť, keďže sa dá z jej príspevkov chápať, že sa už jednak teší na žúrovanie bez abstinencie a tiež má v pláne začať radikálne chudnúť. No možno sledovateľov prekvapila správou o svojej ideálne váhe. Ak by si niekto podľa prefiltrovaných fotiek myslel, že to bude pod 60 kíl, je na omyle. Ako priznala, jej ideálna váha je 65kíl, lebo ak má menej, už "nemá zadok". Tak snáď jej pôjde chudnutie rovnako dobre, ako šlo priberanie - napokon, otvára si aj preto novú prevádzku zameranú práve na formovanie postavy. No najprv treba priviesť Diona na svet.

Zuzana priznala, aká je jej ideálna váha:

Instagram/QP

Súvisiace články

Najčítanejšie