Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Záchranári v pohotovosti po búračke Jágra s eletričkou! Nasledovala dychová skúška...
Zdielať na

Záchranári v pohotovosti po búračke Jágra s eletričkou! Nasledovala dychová skúška...

Archívna reportáž

Stret auta s koľajovými dopravnými prostriedkami je obvykle nerovný súboj. Ťažké a rozbehnuté vlaky sú vo väčšine prípadov pre posádku auta, žiaľ, smrtiace, no aj električka idúca mestom je poriadne nebezpečná. Stret s ňou si aktuálne nechtiac vyskúšal aj český hokejový boh, Jaromír Jágr.

​Legendárna hviezda NHL aj českej reprezentácie sa v utorok stala účastníkom nehody neďaleko známej pražskej nemocnice Motol, píše portál Blesk.cz. Podľa zverejnených fotiek to pritom mohlo dopadnúť pre Jágra aj veľmi zle - zasiahnutá totiž bola práve časť na vodičovej strane. Jeho elektrická Kia má úplne prevalené dvere a je isté, že Jarda musel náraz  poriadne pocítiť.

Hoci k nehode prišli aj záchranári, ich pomoc napokon, našťastie, nebola nutná. "Na miesto vyrazili záchranári špecialisti pre urgentnú medicínu, s pacientom na mieste spísali negatívny reverz. Nechcel ísť do nemocnice, preto bol ponechaný na mieste," povedala pre Blesk hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová. Hokejista si mal len ľahko poraniť ruku, podľa videa na stránke novinky.cz aj zľahka kríval.

Len pred pár dňami mal Jágr veľkú šou v Bratislave:

​V električke sa nikomu nič nestalo, nehodu už vyšetrujú pražskí policajti. Tí okamžite vykonali aj dychovú skúšku. "Skúška na alkohol bola u vodiča negatívna," uviedla výsledok hovorkyňa pražských policajstov Violeta Siřišťová. Keďže na mieste nehody nie sú žiadne kamery, polícia získava informácie len od svedkov.

Za Jágrom na miesto nehody veľmi rýchlo dorazila jeho priateľka Dominika Branišová a odviezla si ho domov. Hokejista si zrejme pár dní nezakorčuľuje, aj keď pri Jágrovi si človek nemôže byť nikdy istý, či si dopraje aspoň krátky oddych od toho, čo miluje najviac.

K nehode sa vyjadril už aj hokejista:

Súvisiace články

Najčítanejšie