Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Začína sa to otáčať! TOTO povedal o Patrasovej nehode jej manžel, a TOTO zo seba súkala Dáda!
Zdielať na

Začína sa to otáčať! TOTO povedal o Patrasovej nehode jej manžel, a TOTO zo seba súkala Dáda!

Zdroj: Aktu.cz

Na oslavy si Felix Slováček (79) naozaj potrpí. V utorok oslávil s plnou parádou svoje narodeneniy, posledné pred budúcoročnými okrúhlymi osemdesiatinami. Prišla mu pogratulovať aj Jiřina Bohdalová, Jiří Krampol, František Janeček či Milan Drobný. Jeho manželka Dagmar Patrasová tam ale, ako sa aj očakávalo, nebola. Po škandalóznej nehode, ktorú spôsobila deň predtým, presne na deň manželových narodenín, ani nečudo. Podľa oslávencových slov ju tam nechcel, a vraj aj samotná Dáda to uznala sama. No neprišla anni ich dcéra Anička, pričom asi sa jej to nedá zazlievať pri všetkom, čo jej rodičia vyvádzajú. Aj okolo nehody Dagmar je stále veľa otáznikov.

​Ako prešli dva dni od nehody, situácia sa, zdá sa, vôbec neobjasňuje, práve naopak. Aspoň podľa vyjadrení Patrasovej a Slováčka už človek stráca prehľad. Na verdikt polície si bude treba ešte počkať. Patrasová sa po nehode odmietla podrobiť dychovej skúške, čo hneď vyvolalo podozrenie, že na to mala pádny dôvod. Podľa prvotných informácií z miesta nehody mal Felix sedieť vedľa nej v aute, na čo sa viacerí pýtali, ako je možné, ze ju pustil v takom stave za volant. "Čo stále všetci máte s tou nehodou? Já som neriadil a aj tak k tomu teraz nič viac povedať nemôžem. Manželka je každopádne v poriadku, nič sa jej nestalo," odpovedal nervózne pre ŽivotVČesku z miesta udalosti a čakal na odťahovku.

No v utorok pre Expres povedal, že v aute dokonca ani nesedel, že sa o celej veci dozvedel až po tom, ako vyšiel z domu a uvidel pred sebou policajné autá. Dagmar mala krátko predtým odísť s autom z domu, preto sa pýtali, ako je potom možné, že sa nehoda stala v protismere. To skôr naznačovalo, že mierila domov do vily. "To tak možno vyzerá, ale ten náraz ju odmrštil, skutočne vyrazila z domu," trval na svojom Felix.

Pripomeňte si Dádu v slávnom českom seriáli Návštevníci, ako krásku z budúcnosti:

Patrasovej v policajnom vyšetrovaní iste nepomôže ani TOTO video, ktoré zverejnil portál Aktu.cz. Nakrúcali ju hodný kus cesty, ako ide po chodníku veľmi neisto, pričom sa občas zapotácala, občas musela zastať a oprieť sa a tesne pri bráne svojho domu spadla na zem a chvíľu ostala zdanlivo bezprizorne sedieť. Nevedno ale, či domov mierila sama z miesta nehody, alebo až po tom, ako prišla domov, kam ju mal podľa informácií zaviezť jej manažér, niekam odbehla a vracala sa späť. 

​V jej prospech nehovorí ani TENTO telefonát, ktorý nahral portál extra.cz. Údajne len krátko po nehode bolo počuť, že nie je úplne v poriadku. No najväčší šok nastal, keď síce najprv povedala, že nehoda bola omyl, ale vzápätí tvrdila, že za volantom nesedela. Kým sa z nej redaktor snažil vysúkať odpoveď, rozhodne najčastejšie zlomeným hlasom opakovala, aby ju "nechali žiť". Pre Blesk sa vyjadrila: "Nič sa nedej, všetci robia z komára somára. Felix sa chová hnusne". Patrasová mala neďaleko tohto miesta už podobnú nehodu v roku 2018, vtedy jej namerali pri dychovej skúške 2,5 promile alkoholu, vodičák jej ale nezobrali. Teraz by sa tomu už zrejme nevyhla. Ako sa ale ukázalo na druhý deň po nehode, herečka vodičský preukaz nepredložila. 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie