Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tretia svadba s tým istým! Kardashianka opäť povedala muzikantovi ÁNO, tentokrát aj s celým klanom!
Zdielať na

Tretia svadba s tým istým! Kardashianka opäť povedala muzikantovi ÁNO, tentokrát aj s celým klanom!

Archívna reportáž

Novomanželia Kourtney Kardashian (43) a bubeník skupiny Blink-182 Travis Barker (46) sa riadia zrejme príslovím, že do tretice všetko dobré. Svoje "áno" si totiž povedali až trikrát. Prvýkrát to bolo 3. apríla v Las Vegas v kaplnke One Love po odovzdávaní cien Grammy, ale ako sa zakrátko ukázalo, sobáš nebol právoplatný. Ten naozajstný sa uskutočnil 15. mája v budove súdu v Santa Barbare. Ale ani ten nebol celkom typický pre rodinu Kardashian. Nikto z rodiny, a dokonca ani deti nevesty a ženícha sa obradu nezúčastnili. A do tretice sa zakrátko uskutočnil v piatok v talianskom Portofine obrad už s plnou parádou.

​Ako kulisu si párik prezývaný Kravis vybrali historickú pevnosť Castello Brown a obrad sa konal na malej skalnej plošine priamo nad morom. Schádzať tam museli po pomerne strmých kamenných schodoch, čo mohlo robiť najmä dámam s vysokými ihličkami problém. Zúčastnili sa ho nielen všetky slávne sestry nevesty, teda Kim (41), Kylie (24), Kendall (26) a Khloe (37), ale samozrejme aj mama Kris Jenner a deti Kourtney - synovia Mason (12) a Reign (7) a dcéra Penelope (9). Všetky deti pochádzajú z jej predchádzajúceho vzťahu so Scottom Disickom. Prítomní boli aj ženíchov syn Landon (18), dcéra Alabama (16) a nevlastná dcéra Atiana De La Hoya (23). Spomedzi celebrít prišli Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly či spevák Blink-182 Mark Hoppus. 

K miestu obradu prišli najskôr po schodoch družičky. Tými boli krásne dcéry novomanželov. Alabama, ktorú má ženích Travis Barker z manželstva s bývalou modelkou Shannou Moakler (47), malá Penelope, ktorú má Kardashian so Scottom Disickom (38) a treťou družičkou bola Bakerova nevlastná dcéra Atiana De La Hoya, ktorú si hudobník osvojil. Atiana je dcérou Barkerovej bývalej manželky Shanny Moakler a boxera Oscara De La Hoyu (49). Potom sa objavila samotná nevesta Kourtney, za zvukov piesne Ave Maria. V nádherne vyzdobenej provizórnej kaplnke nad morom si s Travisom vymenili svadobné sľuby a nakoniec prišlo aj na novomanželský bozk. Nevesta stihla už tieto romantické momenty zdielať na sociálnych sieťach s komentárom: "šťastne až do smrti".

Pozrite si video z príprav na svadbu:

Nevesta mala na sebe odvážne korzetové minišaty s čipkami z módneho domu Dolce & Gabbana. Kým šaty pôsobili zvláštne a zdalo sa, že ani nevesta v nich nie je úplne sebaistá, najväčším skvostom bol ale nádherný vyšívaný dlhokánsky závoj, ktorý za sebou tiahla ako vlečku. Počas obradu, keď ho natiahli v celej kráse, bol vidno obraz Panny Márie. Vlasy mala Kourtney stiahnuté do elegantného drdolu. Na nohách mala krémové lodičky na vysokom podpätku.

Kourtney sa napokon aj usmiala, jej manžel je povestný večne zachmúreným imidžom:

Po obrade sa všetci hostia presunuli na miesto svadobnej hostiny spojenej s oslavou, ktorá trvala až do neskorej noci. Časť z nej strávili aj na lodi. Svadobnú noc pár strávil v prenajatom dome s veľkou záhradou. Všetko tam bolo romaticky vyzdobené ružami a sviečkami v sklenených nádobách. Už len si počkať, či sa pár podarí splniť ich veľký sen - spoločné dieťa. Vzhľadom na problémy Kourtney a predčasnú menopauzu je to stále viac vzdialené realite, ale ktovie, zázraky sa občas dejú.

Barker výnimočne ukázal svoje tri deti, ale aj luxusný domov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa travisbarker (@travisbarker)

Súvisiace články

Najčítanejšie