Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak predsa jedna príde! V procese Amber a Johnnyho bude svedčiť jeho slávna bývalka!
Zdielať na

Tak predsa jedna príde! V procese Amber a Johnnyho bude svedčiť jeho slávna bývalka!

Archívna reportáž

Súdne pojednávanie v americkom štáte Virgínia v kauze Johnnyho Deppa (58) a jeho exmanželky Amber Heard (35) by sa malo tento týždeň ukončiť. Možno bude akousi čerešničkou na torte ohlásená stredajšia účasť slávnej topmodelky Kate Moss (48), o ktorej sa ešte počas súdneho procesu s Deppom v Británii zmienila Amber. Tam vtedy tvrdila, že od dvoch ľudí počula, že Depp v 90. rokoch, keď chodil s Moss, ju strčil zo schodov. Tým, že spomenula toto údajné nevhodné správanie exmanžela, nechtiac umožnila Deppovým právnikom, aby predvolali modelku ako svedkyňu, ktorá by mala povedať, čo a či vôbec sa stalo.

"Spomenula som si na informácie, ktoré som počula, že strčil bývalú priateľku - myslím, že to bola Kate Moss - zo schodov. Počula som túto fámu od dvoch ľudí a mám ju v čerstvej pamäti," tvrdila ešte na súde v Británii Amber Heard. Depp nakoniec tento prípad prehral po tom, ako britský najvyšší súd povzniesol slobodu slova pre bulvár The Sun, ktorý nazval Deppa na základe tvrdení Amber "bitkárom žien", nad všetko ostatné. Minulý týždeň na prebiehajúcom súde vo Virgínii Amber opäť spomenula túto udalosť v súvislosti s jej sestrou, keď porote rozprávala o hádke z marca 2015. Deppa vraj vtedy udrela do tváre z obáv, že chce jej sestru Whitney zhodiť zo schodov. "Bola chrbtom k schodisku a Johnny sa na ňu ohnal," tvrdila herečka.

Heard tým ale nahnala vodu na mlyn právnemu tímu Deppa a tí môžu priam oslavovať, píše portál DailyMail. Kalifornský právnik v oblasti showbiznisu Mitra Ahouraian to okomentoval: "To je jedna z chýb, ktorú urobila, že spomenula Kate Moss, čo potenciálne otvorilo dvere Deppovmu tímu, aby Moss predvolal ako obžalobného svedka a aby povedala: 'Toto sa nikdy nestalo'." Ďalší zdroj uviedol: "Amber spomenula Johnnyho bývalú, ktorá by ho podľa nej zjavne nepodporovala, čo je veľmi ďaleko od pravdy. Naopak, Moss ho  naďalej podporuje.

Kate mala mnoho búrlivých vzťahov, pred oltárom ale stála len raz:

​Je ale pravdou, že vzťah Johnnyho s modelkou bol občas divoký. Magazín People svojho času uviedol, že istí ľudia tvrdili, že ich videli na verejnosti, ako na seba kričia. V septembra 1994 o 5.30 ráno Deppa zatkli za údajné zdemolovanie hotelovej izby v newyorskom hoteli Mark. Našli ho tam v hádke spolu s Moss "v stave zjavnej opitosti". Musel potom podľa nariadenia súdu zaplatiť hotelu veľké odškodné a šesť mesiacov sa vyhýbať problémom.

​Napriek tomu Moss v rozhovore pre Vanity Fair v roku 2012 uviedla, že po skončení ich vzťahu strávila roky plačúc za Deppom. "Neexistuje nikto, kto by sa o mňa dokázal postarať. Johnny to aspoň na chvíľu urobil. Verila som tomu, čo hovoril. Naozaj som stratila človek, ktorému som mohla tak dôverovať," spomínala modelka, ktorá bola s Deppom štyri roky a dokonca boli krátko aj zasnúbení. Rozišli sa v roku 1997, o 14 rokov neskôr sa po búrlivých vzťahoch vydala za Jamieho Hincea, no jej jediné manželstvo skončilo po piatich rokoch rozvodom. Mossovej svedectvo na súde by mohlo byť definitívnym klincom do rakvy nádejí tímu Amber. 

Súvisiace články

Najčítanejšie