Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fanúšikovia Deppa šalejú! TAKTO reagovala jeho právnička na otázku, či tvoria pár!
Zdielať na

Fanúšikovia Deppa šalejú! TAKTO reagovala jeho právnička na otázku, či tvoria pár!

Archívna reportáž

Ostrosledovaný súdny spor v americkom štáte Virginia medzi hollywoodskou hviezdou Johnnym Deppom a jeho exmanželkou Amber Heard sa blíži ku koncu. Očakáva sa, že bude pokračovať ešte týždeň. Ak nenastane nejaká komplikácia, k záverečným rečiam a po nich rozhodnutiu súdnej poroty by malo dôjsť koncom mája. Okrem škandalóznych odhalení násilia a nechutností v ich vzťahu sa nečakane v spore objavila aj romantická stránka. No nie medzi exmanželmi, ale v podobe krásnej právničky Camille Vasquez. Tá je členkou tímu obhajcov Deppa a údajne medzi ňou a hercom vznikla chémia.

​​Táto právnička s rozsiahlou praxou v oblasti žalôb za urážku na cti vyštudovala dve vysoké školy, a to University of Southern California a Southwestern Law School. Na sociálnych sieťach začali sledovatelia procesu šíriť množstvo ich spoločných fotografií a videí, ktoré naznačujú, že medzi nimi je niečo viac, ako len profesionálny vzťah. Vyplynulo to z podrobnejšieho čítania reči tela oboch. Na jednom z klipov vidieť, ako sa dvojica na seba usmievala pri odchode zo súdu. Na ďalšom videu sa zas advokátka otočila, aby sa rozlúčila s Johnnym, keď sa chystala opustiť súd, a letmo si stiskli ruky. Inde herca nežne držala za ruku, povzbudzujúc ho počas procesu. Ani o objatia nie je núdza.

Camille si získala srdcia mnohých Deppových fanúšikov, keď na krížových výsluchoch s Amber bojovala za herca ako lev. Zo dňa na deň sa stala hviezdou internetu. Hercovi by iste dopriali nejakú sympatickú partnerku, čo táto právnička rozhodne na prvý pohľad spĺňa. Po prvom dni po 10-dňovej prestávke sa na právničku s predkami z Kolumbie vrhli pred súdnym dvorom čakajúci novinári s otázkou o jej vzťahu s Deppom. Jeden z nich sa bez váhania spýtal na rovinu: "Chodíte s Johnnym Deppom? Ľudia to chcú vedieť, internet je toho plný!"

Takto Camille "griluje" Amber na súde ohľadom jej sľúbeného finančného daru charite, ktorý dodnes neposlala. Naopak, obvinila Amber z jej túžby po Johnnyho peniazoch: 

Zrejme ani tento novinár neočakával, že sa dočká jasnej odpovede. No jej reakcia bola nezvyčajná. Aj keď nepovedala ani áno, ani nie, jej gesto skôr naznačovalo, že to nemusia byť iba fámy. Široko sa usmiala a šibalsky pohodila vlasmi dozadu. No ak je pravda, že je vo vzťahu s Deppom, nemuselo by sa to súdu javiť ideáne a mohlo by to mať istý vplyv na verdikt. Ale medzi fanúšikmi herca jej popularita ešte stúpla. Sociálne médiá sú plné memov a koláží zo súdnych siení, ktoré zobrazujú Camille napríklad aj ako Thora, ktorý sa chystá vziať kladivo na Amber. 

​Jej otázky a obvinenia herečky boli po celú dobu poriadne tvrdé. Od toho, že hrá na súde svoju životnú rolu, cez mienku, že upravovala svoje fotografie, získala rolu v Aquamanovi iba vďaka manželovi, až po záverečný dôkaz, že nebola násilná iba voči Deppovi, ale napadla aj expriateľku Tasiu van Ree, ktorá ju preto udala, aj keď neskôr svoje obvinenie stiahla. Je isté, že s Heard kamarátka nebude, no či je s Deppom viac, ako kamarátka a jeho advokátka, sa zatiaľ tiež nedá s istotou potvrdiť, hoci by si to iste mnohí želali.

Takto reagovala Camille na priamu otázku zvedavého novinára:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Columnaria (@columnariablog)

Súvisiace články

Najčítanejšie