Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Amber Heard zničila kariéru Deppovi, no padá s ním! TOTO ju poriadne zabolelo!
Zdielať na

Amber Heard zničila kariéru Deppovi, no padá s ním! TOTO ju poriadne zabolelo!

Archívna reportáž

Po rozvode Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36) boli vzťahy medzi nimi také zlé, až vyústili do súdnych sporov. Ten hlavný, v ktorom jeden druhého žalujú o šialené milióny, sa ťahá už niekoľko týždňov. Obom to rozhodne viac uškodilo ako pomohlo. Možno keby vopred vedeli, kam až môže ich vzájomná nevraživosť dospieť, rozmysleli by si to hneď na začiatku.

​Spor natvrdo zasiahol najmä Deppa, keď dal britský súd bez dôkazov za pravdu denníku The Sun. Tí označili Deppa ako "bitkára žien" a pre súd bola zjavne sloboda slova dôležitejšia, ako nejaký herec. A tak prišiel Depp obratom o rolu zloducha Grindelwalda vo filme Fantastické zvieratá. Zo štúdia Warner Bros. mu odporučili, aby odstúpil z filmu sám, oficiálne však dôvod neuviedli. Aj bez neho je však jasné, že štúdio si nemôže dovoliť vo svojich filmoch popularizovať niekoho, kto je spojený s násilím na žene. Napokon prišiel aj o životnú rolu kapitána Jacka Sparrowa v Pirátoch z Karibiku, a ďalšie ponuky sa zastavili. Dokonca aj film Minamata, ktorý nakrútil a mal svetu priniesť silné posolstvo, v USA vyslovene sabotovali. Depp otvorene povedal, že sa stal obeťou tzv "cancel culture".

Práve preto chce herec svoje meno očistiť a rozhodol sa s Amber súdiť z dôvodu urážky na cti, keď napísala stĺpček o domácom násilí, ktorý všetko odštartoval. Hoci minulá rok v Londýne súd prehral, o to lepšie sa pripravil na teraz prebiehajúci súd vo Virginii. A treba uznať, že mu to aj vychádza, minimálne u verejnosti, ktorá je pomerne jasne na jeho strane. Naopak, Amber je rozhodne asi najnenávidenejšou herečkou, keď sa aj pod petíciu proti jej účinkovaniu v trháku Aquaman 2 podpísalo už 4,25 milióna ľudí.

Prítomní, ale aj online sledovatelia procesu už počuli všeličo:

​Zrejme to už začali brať vo Warner Bros na vedomie, píše portál Variety. Herečka sa posťažovala, že ju už nechceli zahrnúť do pripravovaného pokračovania filmu Aquaman. Amber počas súdneho procesu uviedla, že "aktívne plánovala čas na nakrúcanie" druhej časti filmu Aquaman, ale keď ju Deppov tím označil za klamárku, "komunikácia o pokračovaní sa v tom momente zastavila". Heard účinkuje v Aqumanovi ako Mera, no v novej verzii scenára dostala priestor len na 10 minút. "Dostala som scenár a potom nové verzie scenára, z ktorých boli odstránené akčné scény, ... v podstate z mojej úlohy vyradili veľa vecí," posťažovala sa herečka.

​Amber Heard zrejme príde o aj o spoluprácu s firmou L’Oréal Paris. Táto kozmetická spoločnosť, ktorá ju doteraz vo svojich reklamách označovala za filantropku, dáva od herečky pomaly ruky preč. V reklame na farbu na vlasy Amber vyslovuje vetu "Pretože vy za to stojíte", čo sa nepáči fanúšikom Deppa a firmu žiadajú, aby od spolupráce s ňou odstúpila. Zdá sa, že Amber dostáva ochutnať z vlastnej medicíny a, čuduj sa svete, nepáči sa jej to. Tento týždeň sa má proces skončiť, ak súd skončí v jej neprospech, bude to definitívny koniec.

Amber sa na čas procesu odmlčala aj na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie