Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plekanec ukázal novorodeného synčeka a dokázal, že aj muži vedia robiť viac vecí NARAZ!
Zdielať na

Plekanec ukázal novorodeného synčeka a dokázal, že aj muži vedia robiť viac vecí NARAZ!

Zdroj: Instagram/LS

Sympatickému páru športovcov, hokejistovi Tomášovi Plekancovi (39) a tenistke Lucii Šafářovej (34), snáď už od začiatku ich vzťah každý prial. Teda asi okrem Plekancovej exmanželky Lucky Vondráčkovej... Tí dvaja sa skutočne našli. Majú spoločný záujem o šport, ale podarilo sa im aj veľmi rýchlo naplniť sen o rodinke. Pred vyše dvomi rokmi prišla na svet ich spoločná dcérka Leontýnka a teraz pribudol aj syn Oliver.

​Pre Tomáša je to už štvrté dieťa, dvoch synov Matyáša (10) a Adama (6) má z predchádzajúceho manželstva s Vondráčkovou (42). Tým, že sa vlani v septembri so Šafářovou stali aj manželmi, za svojich synov, aj keď nevlastných, ich musí považovať aj ona. Nemá s tým ale zjavne žiadny problém. Plekanec má podľa súdneho rozhodnutia s Vondráčkovou ich synov v striedavej starostlivosti, a tak sa zvyčajne na dva týždne v mesiaci vyskytujú v domácnosti, ktorú zdieľa spoločne so svojou druhou manželkou. 

Bývalá zanietená tenistka má vtedy čo robiť, ale Tomáš jej vie byť pri výchove detí nápomocný. "Tomáš je úžasný otec, často ma udivuje, ako toho veľa dokáže s deťmi, je vidieť, že má skúsenosti," pochvaľuje si Šafářová. Druhé spoločné dieťa vraj nijako cielene neplánovali, nechali to na prírodu, a tá im dopriala syna. Deň pôrodu sa im podarilo utajiť, so synčekom sa pochválili, až keď boli z pôrodnice doma.

Toto aj o svojom vzťahu prezradil sympatický pár:

Lucie, ktorá je veľmi aktívna na Instagrame, zdieľala fotografiu s postieľkou, v ktorej leží malý človiečik a hladká ho po hlavičke jeho sestra Leontýnka (2,5). "Malý braček už je s nami! Vítaj v tej našej športovej rodine, Oliverko!  Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" pripísala k rozkošnej fotke. Zakrátko pribudla aj druhá, na ktorej má šťastný otec Tomáš svojho novorodeného syna uloženého v lone pridŕžajúc ho jednou rukou a na otvorenej dlani tej druhej spočinuli ruky ostatných členov rodiny vrátane rúčky Olivera. Dokopy ich bolo teda šesť. Dvoch hrdých rodičov a ich štyroch detí. Inými slovami chceli zrejme naznačiť, že sú súdržní.

Vtipná fotka "šikovného" otecka:

Instagram/TP

​Šťastný otecko po krátkom čase pridal na Instagram ďalšiu fotografiu, tentokrát s vtipným komentárom: "Multitasking v mužskej verzii". Tomáš na fotke schopnosť robiť viac vecí naraz, čo sa považuje za ženskú výsadu, dokazuje tým, že si položil na hruď synčeka, pričom popíjal aj vínko. Tento spôsob opatery detí by sa možno páčil aj podaktorým mamičkám, ale predsa len väčšina si predstavuje multitasking celkom inak. Ale Lucka berie iste pozitívne, že ako synček, tak aj otecko sú v pohode. Chlapci aj chlapi si jednoducho rozumejú. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Súvisiace články

Najčítanejšie